Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przygotowując tę przekąskę, pamiętajcie aby od razu zrobić podwójną porcję. Z doświadczenia wiemy, że ekspresową znikają z talerzy. Nic w tym dziwnego. Faszerowane jajka z pieczarkami są tak smaczne, że trudno powstrzymać się przed sięgnięciem po kolejny kawałek.
Koniecznie muszą znaleźć się w spiżarni. Są bardzo smaczne. Można wykorzystać...
Odsłon: 1709
Pychota. Plińce z pomoczką czyli placki ziemniaczane po mazursku. Placki ziem...
Odsłon: 8252
Polecam, z miodem. Ja robię pikle ogórkowe każdego roku i wszystkie słoiczki...
Odsłon: 703
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1252412
Polecam.
Odsłon: 1352
Koniecznie muszą znaleźć się w spiżarni. Są bardzo smaczne. Można wykorzystać...
Odsłon: 1709
Pychota. Plińce z pomoczką czyli placki ziemniaczane po mazursku. Placki ziem...
Odsłon: 8252
Polecam, z miodem. Ja robię pikle ogórkowe każdego roku i wszystkie słoiczki...
Odsłon: 703
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1252412
Polecam.
Odsłon: 1352
Składniki
Jajka ugotuj na twardo, a następnie obierz ze skorupek, przekrój na połówki i wyjmij z nich żółtka.
Pieczarki zetrzyj na tarce o drobnych oczkach. Cebulę pokrój w małą kostkę. Na patelni rozpuść masło, a następnie podsmaż pieczarki oraz cebulkę. Całość powinna się dobrze zrumienić. Odstaw do wystudzenia.
Przestudzone grzyby wymieszaj z żółtkami, majonezem oraz posiekanym koperkiem. Dopraw solą i pieprzem. Tak przygotowanym farszem nadziej pozostałe białka. Przed podaniem udekoruj jajka gałązkami koperku.