Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przygotowując tę przekąskę, pamiętajcie aby od razu zrobić podwójną porcję. Z doświadczenia wiemy, że ekspresową znikają z talerzy. Nic w tym dziwnego. Faszerowane jajka z pieczarkami są tak smaczne, że trudno powstrzymać się przed sięgnięciem po kolejny kawałek.
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113086
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 473
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 807
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 604
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113086
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 473
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 807
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 604
Składniki
Jajka ugotuj na twardo, a następnie obierz ze skorupek, przekrój na połówki i wyjmij z nich żółtka.
Pieczarki zetrzyj na tarce o drobnych oczkach. Cebulę pokrój w małą kostkę. Na patelni rozpuść masło, a następnie podsmaż pieczarki oraz cebulkę. Całość powinna się dobrze zrumienić. Odstaw do wystudzenia.
Przestudzone grzyby wymieszaj z żółtkami, majonezem oraz posiekanym koperkiem. Dopraw solą i pieprzem. Tak przygotowanym farszem nadziej pozostałe białka. Przed podaniem udekoruj jajka gałązkami koperku.