Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pieczarki zapiekane z serem z dodatkiem wyrazistego majonezowego sosu chrzanowego.
Ziemniaki z boczkiem, cebulką , czosnkiem i żółtym serem.
Odsłon: 2492
Meksykańskie burrito robi się w miarę szybko. Burrito to mięso mielone z doda...
Odsłon: 3992
Pyszne i szybkie ciasto , wystarczy wymieszać i połączyć składniki . Ciasto n...
Odsłon: 4797
Szybka , smaczna i prosta sałatka którą przygotujesz dosłownie w 5 minut idea...
Odsłon: 3149
Pyszne i szybkie ciasto , wystarczy wymieszać i połączyć składniki . Ciasto n...
Odsłon: 4797
Szybka , smaczna i prosta sałatka którą przygotujesz dosłownie w 5 minut idea...
Odsłon: 3149
Składniki
Pieczarki umyć, wykręcić ogonki i drobno posiekać. Pokroić drobno wędlinę i razem z posiekanymi ogonkami pieczarek podsmażyć na 1 łyżeczce masła. Odparować i wystudzić. Dodać bułkę tartą, sos i pokrojoną drobno natkę pietruszki. Doprawić do smaku . Pieczarki lekko posolić, napełnić powstałym farszem, posypać serem i ułożyć na blaszce . Wstawić do piekarnika nagrzanego do 170-180 stopni , piec ok 20 minut.
Przepisy Przekąski
Przekąski
Parówki w cieście francuskim
Przekąski
Węgierski langosz
Przekąski
Jajka w majonezie ze szczypiorkiem
Przekąski
marynowane filety z makreli
Parówki w cieście francuskim
Parówki w cieście francuskim to danie, które zasmakuje zarówno dzieciom, jak...
Odsłon: 12372
Węgierski langosz
Odwiedzając Węgry, należy obowiązkowo spróbować legendarną przekąskę jaką jes...
Odsłon: 2620