Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pieczarki zapiekane z serem z dodatkiem wyrazistego majonezowego sosu chrzanowego.
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 688
Przepis dnia
Polecam. Rozgrzewajace danie na rodzinne spotkanie.
Odsłon: 1395
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 688
Przepis dnia
Polecam. Rozgrzewajace danie na rodzinne spotkanie.
Odsłon: 1395
Składniki
Pieczarki umyć, wykręcić ogonki i drobno posiekać. Pokroić drobno wędlinę i razem z posiekanymi ogonkami pieczarek podsmażyć na 1 łyżeczce masła. Odparować i wystudzić. Dodać bułkę tartą, sos i pokrojoną drobno natkę pietruszki. Doprawić do smaku . Pieczarki lekko posolić, napełnić powstałym farszem, posypać serem i ułożyć na blaszce . Wstawić do piekarnika nagrzanego do 170-180 stopni , piec ok 20 minut.