Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pieczarki zapiekane z serem z dodatkiem wyrazistego majonezowego sosu chrzanowego.
Serdecznie witam i zapraszam na przepyszną młodą kapustę z klopsikami, którą...
Odsłon: 215
Smaczny i szybki deser z trzech składników.
Odsłon: 133
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 27796
Pyszne, wyjątkowo kruche i delikatne rogaliki z powidłami śliwkowymi. Są idea...
Odsłon: 119
Serdecznie witam i zapraszam na przepyszną młodą kapustę z klopsikami, którą...
Odsłon: 215
Smaczny i szybki deser z trzech składników.
Odsłon: 133
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 27796
Pyszne, wyjątkowo kruche i delikatne rogaliki z powidłami śliwkowymi. Są idea...
Odsłon: 119
Składniki
Pieczarki umyć, wykręcić ogonki i drobno posiekać. Pokroić drobno wędlinę i razem z posiekanymi ogonkami pieczarek podsmażyć na 1 łyżeczce masła. Odparować i wystudzić. Dodać bułkę tartą, sos i pokrojoną drobno natkę pietruszki. Doprawić do smaku . Pieczarki lekko posolić, napełnić powstałym farszem, posypać serem i ułożyć na blaszce . Wstawić do piekarnika nagrzanego do 170-180 stopni , piec ok 20 minut.