Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pieczarki zapiekane z serem z dodatkiem wyrazistego majonezowego sosu chrzanowego.
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7473
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2413
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7473
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2413
Składniki
Pieczarki umyć, wykręcić ogonki i drobno posiekać. Pokroić drobno wędlinę i razem z posiekanymi ogonkami pieczarek podsmażyć na 1 łyżeczce masła. Odparować i wystudzić. Dodać bułkę tartą, sos i pokrojoną drobno natkę pietruszki. Doprawić do smaku . Pieczarki lekko posolić, napełnić powstałym farszem, posypać serem i ułożyć na blaszce . Wstawić do piekarnika nagrzanego do 170-180 stopni , piec ok 20 minut.