Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pieczarki zapiekane z serem z dodatkiem wyrazistego majonezowego sosu chrzanowego.
Tofu raczej nie kojarzy się z deserami, ale zapewniam, że tego warto spróbowa...
Odsłon: 49
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 173
Tofu raczej nie kojarzy się z deserami, ale zapewniam, że tego warto spróbowa...
Odsłon: 49
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 173
Składniki
Pieczarki umyć, wykręcić ogonki i drobno posiekać. Pokroić drobno wędlinę i razem z posiekanymi ogonkami pieczarek podsmażyć na 1 łyżeczce masła. Odparować i wystudzić. Dodać bułkę tartą, sos i pokrojoną drobno natkę pietruszki. Doprawić do smaku . Pieczarki lekko posolić, napełnić powstałym farszem, posypać serem i ułożyć na blaszce . Wstawić do piekarnika nagrzanego do 170-180 stopni , piec ok 20 minut.