Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis bierze udział w konkursie
Pyszne danie ,mozna jesc na zimno i na cieplo!POLECAM!
Pomysł na udka w sosie pomidorowym. Potrawa prosta w przygotowaniu i nie wyma...
Odsłon: 554
Błyskawiczny obiad z koprem włoskim w aromatycznym sosie serowym.
Odsłon: 133
Pomysł na udka w sosie pomidorowym. Potrawa prosta w przygotowaniu i nie wyma...
Odsłon: 554
Błyskawiczny obiad z koprem włoskim w aromatycznym sosie serowym.
Odsłon: 133
Składniki
Orzeszki Piniowe zarumieniamy na patelni.Cebule i czosnek pokrojony smazymy na oliwie na malym ogniu.Nastepnie dodajemy szpinak i dusimy pod przykryciem ok.3 min.Przyprawiamy sola,pieprzem,galka muszkatolowa.Kapelusze pieczarek faszerujemy szpinakiem.Na góe dajemy fete i troche masla.Nastepnie grillujemy pod przykryciem ok.15 min.lub na patelni ok.10 min.
Dodajemy orzeszki piniowe,troche piertuszki jako dekoracja i GOTOWE! Mozna podawac na zimno i cieplo. SMACZNEGO!!!