Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis bierze udział w konkursie
Pyszne danie ,mozna jesc na zimno i na cieplo!POLECAM!
Nie ma nic pyszniejszego niż miękkie, korzenne, aromatyczne pierniki toruński...
Odsłon: 15734
Przepis dnia
Kremowy sernik rabarbarowy na kruchym spodzie to idealny dodatek do kawy w cz...
Odsłon: 4749
Nauczyłam się ją robić podczas pobytu w Górnej Bawarii w okolicach Monachium....
Odsłon: 418
Nie ma nic pyszniejszego niż miękkie, korzenne, aromatyczne pierniki toruński...
Odsłon: 15734
Przepis dnia
Kremowy sernik rabarbarowy na kruchym spodzie to idealny dodatek do kawy w cz...
Odsłon: 4749
Nauczyłam się ją robić podczas pobytu w Górnej Bawarii w okolicach Monachium....
Odsłon: 418
Składniki
Orzeszki Piniowe zarumieniamy na patelni.Cebule i czosnek pokrojony smazymy na oliwie na malym ogniu.Nastepnie dodajemy szpinak i dusimy pod przykryciem ok.3 min.Przyprawiamy sola,pieprzem,galka muszkatolowa.Kapelusze pieczarek faszerujemy szpinakiem.Na góe dajemy fete i troche masla.Nastepnie grillujemy pod przykryciem ok.15 min.lub na patelni ok.10 min.
Dodajemy orzeszki piniowe,troche piertuszki jako dekoracja i GOTOWE! Mozna podawac na zimno i cieplo. SMACZNEGO!!!