Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna i aromatyczna przekąska.
Dzisiaj przepis na proste i bardzo smaczne racuchy z kapusty białej. Przepis...
Odsłon: 40
Proste i szybkie do przygotowania, pełne smaku, sycące danie, które na pewno...
Odsłon: 70
Pyszna potrawa wegetariańska przypominająca leczo. Pełna warzyw i smaków a gł...
Odsłon: 120
Dzisiaj przepis na proste i bardzo smaczne racuchy z kapusty białej. Przepis...
Odsłon: 40
Proste i szybkie do przygotowania, pełne smaku, sycące danie, które na pewno...
Odsłon: 70
Pyszna potrawa wegetariańska przypominająca leczo. Pełna warzyw i smaków a gł...
Odsłon: 120
Składniki
Wykonanie: Fenkuł obrać, umyć, przekroić na pół i gotować w lekko osolonej wodzie z dodatkiem soku z cytryny przez 15 minut. Ser pleśniowy utrzeć z twarogiem, pieprzem, czosnkiem z odrobiną soli. Masę nałożyć na połówki fenkuł, obłożyć pomidorkami i zapiekać 15 minut w temperaturze 220 stopni.