Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ta przekąską zawsze robi furorę wśród męskiej części degustujących:). Filet z kurczaka owinięty boczkiem w wersji na jeden kęs - polecam zrobić od razu z podwójnej porcji.
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30781
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3574
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 2663
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1086
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30781
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3574
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 2663
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1086
Składniki
Kurczaka kroimy w niedużą kostkę, około 3x3 cm. Posypujemy solą i przyprawami.
Każdy kawałek owijamy plastrem wędzonego boczku.
Kurczaka układamy na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia. Pieczemy przez 30 minut, na 10 minut przed końcem pieczenia włączamy termoobieg by boczek się zarumienił.