Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Rozpływają się w ustach,lekkie i chrupiące.Można na ciepło i na zimno jeść,chociaż na ciepło są o wiele smaczniejsze.Serdecznie Wam polecam:)
Nie wiem jak wy ale my uwielbiamy zupy grzybowe różnego rodzaju z pieczarek,...
Odsłon: 144
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 338
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 1424
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 2583
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 25905
Nie wiem jak wy ale my uwielbiamy zupy grzybowe różnego rodzaju z pieczarek,...
Odsłon: 144
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 338
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 1424
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 2583
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 25905
Składniki
Cebulę pokroić w piórka,brukselke oczyścić przekroić na poł.Na patelni rozgrzać masło,wrzucić cebulę i brukselkę .Usmażyć,pod koniec podlać winem i dusić do jego odparowania. Doprawić do smaku pieprzem i solą. Wystudzić.
Ciasto podzielić na kwadraty. Na każdy kwadrat położyć ser żółty,farsz i zawinąć w trójkąt zlepiając boki.
Posmarować roztrzepanym jajkiem i posypać nasionami chia.
Dać do nagrzanego piekarnika.Piec do złotego koloru w 190st.
Smacznego życzę!