Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Rozpływają się w ustach,lekkie i chrupiące.Można na ciepło i na zimno jeść,chociaż na ciepło są o wiele smaczniejsze.Serdecznie Wam polecam:)
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1495
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 231879
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 5022
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1495
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 231879
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 5022
Składniki
Cebulę pokroić w piórka,brukselke oczyścić przekroić na poł.Na patelni rozgrzać masło,wrzucić cebulę i brukselkę .Usmażyć,pod koniec podlać winem i dusić do jego odparowania. Doprawić do smaku pieprzem i solą. Wystudzić.
Ciasto podzielić na kwadraty. Na każdy kwadrat położyć ser żółty,farsz i zawinąć w trójkąt zlepiając boki.
Posmarować roztrzepanym jajkiem i posypać nasionami chia.
Dać do nagrzanego piekarnika.Piec do złotego koloru w 190st.
Smacznego życzę!