Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne ciasteczka francuskie z serem i rodzynkami.
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2648
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 2910
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2648
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 2910
Składniki
Ser mieszamy z połową cukru i z rodzynkami. Ciasto francuskie rozwijamy i smarujemy warstwą nadzienia.
Zwijamy w rulon.Kroimy go w cienkie plasterki.Układamy je na blasze z papierem do pieczenia.
Smarujemy rozbełtanym jajkiem. Posypujemy resztą cukru. Pieczemy ok. 18 min. w temperaturze 200 stopni.