Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
czyli gwałtowna reaktywacja mej miłości do ciasta francuskiego gotowego
Przepis dnia
Co powiecie na chrupiące gofry z owocami? Poniżej dzielimy się z Wami przepis...
Odsłon: 19833
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 481
Lato w słoiku to dobry pomysł na zatrzymanie darów lata w zestawach sałatkowy...
Odsłon: 481
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 6888
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1242768
Przepis dnia
Co powiecie na chrupiące gofry z owocami? Poniżej dzielimy się z Wami przepis...
Odsłon: 19833
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 481
Lato w słoiku to dobry pomysł na zatrzymanie darów lata w zestawach sałatkowy...
Odsłon: 481
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 6888
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1242768
Składniki
Plastry cukini zblanszować ( ok.2 min) we wrzątku. Ciasto pokroić na kwadraty ok.8 cm. Na każym kwadracie - przy jego brzegu - rozłożyć plaster cukini,położyć kiełbaskę , paprykę i gałązkę tymianku (kiełbasa ma wystawać poza brzegi). Zrolować, gotowe rulony posmarować rozbełtanym jajem , posypać ziołami i pieprzem.
Piec ok. 20 min w tem 180 st.
Danie banalne ale bardzo efektowne