Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jest to prosta przekąska i bardzo dobra jeśli lubisz dodawać naturalne oleje wytłaczane do potraw.
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30881
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3618
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 3957
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1120
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30881
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3618
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 3957
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1120
Składniki
Kromki chleba pokrój na paski w kształcie frytek i smaż bez tłuszczu na patelni na niskim ogniu aż do zarumienienia.
Wytłoczony olej wlej do małego półmiska. Możesz dodać ulubione zioła np. sól czosnkową, zioła prowansalskie, paprykę czerwoną.
Zamaczaj każdy chlebowy frytek w oleju i smacznego.