Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jest to prosta przekąska i bardzo dobra jeśli lubisz dodawać naturalne oleje wytłaczane do potraw.
Rozgrzewająca zupa na pożegnanie Zimnych Ogrodników.
Odsłon: 45
Pikantne skrzydełka tak nam smakowały,że postanowiliśmy użyć tego samego zest...
Odsłon: 105
Nasze ulubione placki ziemniaczane, po poznańsku „plendze” podajemy najczęści...
Odsłon: 10327
Toskańska zupa pomidorowa.
Odsłon: 109
Delikatne kotleciki z piersi kurczaka, lekko przyprawione, w sam raz na obiad...
Odsłon: 987
Rozgrzewająca zupa na pożegnanie Zimnych Ogrodników.
Odsłon: 45
Pikantne skrzydełka tak nam smakowały,że postanowiliśmy użyć tego samego zest...
Odsłon: 105
Nasze ulubione placki ziemniaczane, po poznańsku „plendze” podajemy najczęści...
Odsłon: 10327
Toskańska zupa pomidorowa.
Odsłon: 109
Delikatne kotleciki z piersi kurczaka, lekko przyprawione, w sam raz na obiad...
Odsłon: 987
Składniki
Kromki chleba pokrój na paski w kształcie frytek i smaż bez tłuszczu na patelni na niskim ogniu aż do zarumienienia.
Wytłoczony olej wlej do małego półmiska. Możesz dodać ulubione zioła np. sól czosnkową, zioła prowansalskie, paprykę czerwoną.
Zamaczaj każdy chlebowy frytek w oleju i smacznego.