Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Galareta wieprzowa z nóżek i golonek to specjalność kuchni tradycyjnej. W róż...
Odsłon: 302
Proponujemy danie postne z ziemniaków, które nam zostały z z poprzedniego obi...
Odsłon: 709
Zrazy nadziewane i zawijane można robić z różnych mięs, ale te klasyczne są z...
Odsłon: 722
Sos winogronowy jest świetnym dodatkiem do gotowanych, pieczonych oraz smażon...
Odsłon: 30
Galareta wieprzowa z nóżek i golonek to specjalność kuchni tradycyjnej. W róż...
Odsłon: 302
Proponujemy danie postne z ziemniaków, które nam zostały z z poprzedniego obi...
Odsłon: 709
Zrazy nadziewane i zawijane można robić z różnych mięs, ale te klasyczne są z...
Odsłon: 722
Sos winogronowy jest świetnym dodatkiem do gotowanych, pieczonych oraz smażon...
Odsłon: 30
Składniki
Wykonanie: Ser zemleć i wymieszać z mąką , sodą i resztą składników. Ciasto wyłożyć na stolnicę wysypaną mąka , cienko rozwałkować i ciąć radełkiem paseczki w kształcie frytek. Wrzucać na gorący olej i smażyć do zrumienienia.