Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pieczone frytki warzywne z marchewki, pietruszki i selera z czosnkowym sosem z dodatkiem pasty tahini i papryczki. Zdrowe i pyszne połączenie smaków.
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 190
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 214
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1309
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 516
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 190
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 214
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1309
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 516
Składniki
Obrać warzywa i pokroić w słupki. Zalać warzywa oliwą, wymieszać, posypać kaszką kukurydzianą i zamieszać ponownie, żeby warzywa się obtoczyły kaszką. Wyłożyć na blasze pokrytej papierem do pieczenia. Piekarnik nagrzać do 190 stopni i piec ok 30-40 minut, mieszając co jakiś czas. Składniki sosy umieścić w blenderze ( oprócz ziół) i zblendować na gładki sos. Upieczone warzywa polać sosem, posypać kolendrą i chilli.