Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pieczone frytki warzywne z marchewki, pietruszki i selera z czosnkowym sosem z dodatkiem pasty tahini i papryczki. Zdrowe i pyszne połączenie smaków.
Klasyczna, domowa pizza z pieczarkami – prosta w przygotowaniu, a zawsze pysz...
Odsłon: 164
Polecam to zniewalające danie. Łosoś oprószony cytrynowym pieprzem, szpinak d...
Odsłon: 1722
Kasza manna na mleku, to smakowite danie. Tylko od nas zależy jak je wzbogaci...
Odsłon: 329
Klasyczna, domowa pizza z pieczarkami – prosta w przygotowaniu, a zawsze pysz...
Odsłon: 164
Polecam to zniewalające danie. Łosoś oprószony cytrynowym pieprzem, szpinak d...
Odsłon: 1722
Kasza manna na mleku, to smakowite danie. Tylko od nas zależy jak je wzbogaci...
Odsłon: 329
Składniki
Obrać warzywa i pokroić w słupki. Zalać warzywa oliwą, wymieszać, posypać kaszką kukurydzianą i zamieszać ponownie, żeby warzywa się obtoczyły kaszką. Wyłożyć na blasze pokrytej papierem do pieczenia. Piekarnik nagrzać do 190 stopni i piec ok 30-40 minut, mieszając co jakiś czas. Składniki sosy umieścić w blenderze ( oprócz ziół) i zblendować na gładki sos. Upieczone warzywa polać sosem, posypać kolendrą i chilli.