Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste i zdrowe danie, które będzie smakować każdemu. Do podania, świetnie sprawdzi się sos tysiąca wysp.
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 916
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 87
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2138
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4158
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 916
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 87
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2138
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4158
Składniki
Piekarnik rozgrzać do 200 stopni.
W misce wymieszać bataty z oliwą, oregano i tymiankiem.
Na blasze wyłożonej papierem do pieczenia rozsypać frytki.
Piec 18-20 minut. Wyjąć z piekarnika. Gotowe!