Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zapomniane warzywo. Znane i dominujące przed ziemniakiem. W PRL-u traktowane z pogardą. Dania dla ubogich. Oceń po wypróbowaniu.
Smaczny obiad z kaszy gryczanej białej, kapusty białej, pieczarek w sosie kop...
Odsłon: 13205
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 551
Mi najbardziej smakowały te z kiełbasą.
Odsłon: 56
Smaczny obiad z kaszy gryczanej białej, kapusty białej, pieczarek w sosie kop...
Odsłon: 13205
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 551
Mi najbardziej smakowały te z kiełbasą.
Odsłon: 56
Składniki
Brukiew obrałem, pokroiłem w grube (ok. 1,5 cm) słupki. Rozmaryn posiekałem i wymieszałem z olejem, 2/3 parmezanu i brukwią. Słupki rozłożyłem na papierze do pieczenia i posypałem z wierzchu pozostałym parmezanem. Zapiekałem w 200 st. C, przez 30-40 minut, aż się zrumieniła.