Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zapomniane warzywo. Znane i dominujące przed ziemniakiem. W PRL-u traktowane z pogardą. Dania dla ubogich. Oceń po wypróbowaniu.
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 2404
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1539
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 556
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3689
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 1440
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 2404
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1539
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 556
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3689
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 1440
Składniki
Brukiew obrałem, pokroiłem w grube (ok. 1,5 cm) słupki. Rozmaryn posiekałem i wymieszałem z olejem, 2/3 parmezanu i brukwią. Słupki rozłożyłem na papierze do pieczenia i posypałem z wierzchu pozostałym parmezanem. Zapiekałem w 200 st. C, przez 30-40 minut, aż się zrumieniła.