Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zapomniane warzywo. Znane i dominujące przed ziemniakiem. W PRL-u traktowane z pogardą. Dania dla ubogich. Oceń po wypróbowaniu.
Przepis dnia
Dla miłośników ciast wytrawnych. Salami podkręca smak .
Odsłon: 1998
Dzisiejszy sernik przygotowałam trochę inaczej jak zazwyczaj. Wymyśliłam że p...
Odsłon: 12944
Bardzo szybka, bardzo smaczna i bardzo prosta potrawa. Warto spróbować zrobić...
Odsłon: 249
Polecam.
Odsłon: 724
Przepis dnia
Dla miłośników ciast wytrawnych. Salami podkręca smak .
Odsłon: 1998
Dzisiejszy sernik przygotowałam trochę inaczej jak zazwyczaj. Wymyśliłam że p...
Odsłon: 12944
Bardzo szybka, bardzo smaczna i bardzo prosta potrawa. Warto spróbować zrobić...
Odsłon: 249
Polecam.
Odsłon: 724
Składniki
Brukiew obrałem, pokroiłem w grube (ok. 1,5 cm) słupki. Rozmaryn posiekałem i wymieszałem z olejem, 2/3 parmezanu i brukwią. Słupki rozłożyłem na papierze do pieczenia i posypałem z wierzchu pozostałym parmezanem. Zapiekałem w 200 st. C, przez 30-40 minut, aż się zrumieniła.