Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czasami przychodzi ochota na galaretkę,wyszła bardzo smaczna:)
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 13834
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1593
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 15441
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6296
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 13834
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1593
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 15441
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6296
Składniki
Umyte golonka i nóżki zalać zimną wodą,zebrać szumy ,dodać liście i ziele,marchew i cebulę.Gotować na małym ogniu.Gdy marchew jest miękka wyjąć,a mięsa dalej gotować,aż będą odstawały od kości. Pod koniec gotowania dodać czosnek przeciśnięty przez praskę. Pogotować 5 min.Doprawić do smaku pieprzem i solą. Mięsa wyjąć obrać od kości,pokroić w kostkę.Na spód miseczek ułożyc plasterki marchewki,mięso i zalać wywarem.
Smacznego życzę!