Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czasami przychodzi ochota na galaretkę,wyszła bardzo smaczna:)
Dzisiaj przepis na proste i bardzo smaczne racuchy z kapusty białej. Przepis...
Odsłon: 1074
Żeberka duszone w głębokiej patelni, przyprawione ziołami- rozmarynem, tymian...
Odsłon: 114
Lekkie i smaczne pulpety, najlepiej smakują z sosem i ziemniaczkami. Pulpety...
Odsłon: 141
Przepyszny obiad na lato!
Odsłon: 155
Dzisiaj przepis na proste i bardzo smaczne racuchy z kapusty białej. Przepis...
Odsłon: 1074
Żeberka duszone w głębokiej patelni, przyprawione ziołami- rozmarynem, tymian...
Odsłon: 114
Lekkie i smaczne pulpety, najlepiej smakują z sosem i ziemniaczkami. Pulpety...
Odsłon: 141
Przepyszny obiad na lato!
Odsłon: 155
Składniki
Umyte golonka i nóżki zalać zimną wodą,zebrać szumy ,dodać liście i ziele,marchew i cebulę.Gotować na małym ogniu.Gdy marchew jest miękka wyjąć,a mięsa dalej gotować,aż będą odstawały od kości. Pod koniec gotowania dodać czosnek przeciśnięty przez praskę. Pogotować 5 min.Doprawić do smaku pieprzem i solą. Mięsa wyjąć obrać od kości,pokroić w kostkę.Na spód miseczek ułożyc plasterki marchewki,mięso i zalać wywarem.
Smacznego życzę!