Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czasami przychodzi ochota na galaretkę,wyszła bardzo smaczna:)
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10691
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4801
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 915
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9131
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1350
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10691
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4801
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 915
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9131
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1350
Składniki
Umyte golonka i nóżki zalać zimną wodą,zebrać szumy ,dodać liście i ziele,marchew i cebulę.Gotować na małym ogniu.Gdy marchew jest miękka wyjąć,a mięsa dalej gotować,aż będą odstawały od kości. Pod koniec gotowania dodać czosnek przeciśnięty przez praskę. Pogotować 5 min.Doprawić do smaku pieprzem i solą. Mięsa wyjąć obrać od kości,pokroić w kostkę.Na spód miseczek ułożyc plasterki marchewki,mięso i zalać wywarem.
Smacznego życzę!