Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Połączenie drobiu zawsze się sprawdza we wszystkich przepisach.Tak i tutaj golonka indycze z ćwiartkami kurczaka w formie galarety wyszły przesmaczne. Serdecznie polecam nie tylko na świąteczny stół,również na Nowy Rok lub po...:)Zaręczam,że goście będą zachwyceni:)
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1103
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 388
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3272
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 744
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1103
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 388
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3272
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 744
Składniki
Golonka oraz ćwiartkę kurczaka zagotować,zebrać szumy. Dodać warzywa i przyprawy,prócz suszonego czosnku,który dodajemy na końcu. Mięsa gotujemy aż zaczną odchodzić od kości,wtedy obrać i pokroić lub poszarpać. Na spód miseczek dać po pól jajka,plasterki marchwi,zieleninę. Do wywaru dolać 1400ml wody i do gorącego wsypać żelatynę,zamieszać do jej rozpuszczenia.Nie gotować!
Smacznego życzę!