Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dla smakoszy podrobów świetna przekąska,serdecznie polecam:)
Pyszne. Wilgotne. Maliny doskonale pasują do czekolady. Polecam.
Odsłon: 576
Ten prosty przepis na krem malinowy jest wyjątkowy, krem wychodzi bardzo smac...
Odsłon: 18461
Prosty do przygotowania, soczysty i pełen smaku pieczony boczek, który idealn...
Odsłon: 80
Aromatyczna, delikatna pasta z ciecierzycy z dodatkiem papryki na kanapki.
Odsłon: 61
Pyszne. Wilgotne. Maliny doskonale pasują do czekolady. Polecam.
Odsłon: 576
Ten prosty przepis na krem malinowy jest wyjątkowy, krem wychodzi bardzo smac...
Odsłon: 18461
Prosty do przygotowania, soczysty i pełen smaku pieczony boczek, który idealn...
Odsłon: 80
Aromatyczna, delikatna pasta z ciecierzycy z dodatkiem papryki na kanapki.
Odsłon: 61
Składniki
Osobno ugotować rosół z nóżek kurczaka z dodatkiem warzyw,przypalonej cebuli,ziela angielskiego i liści laurowych. Żołądki oczyścić z tłuszczu,dać do garnka i 3x obgotować po 10min.zmieniając wodę. Następnie zalać świeżą wodą ,posolić i gotować aż żołądki będą miękkie. Odcedzić i pokroić na mniejsze części. Do rosołu dodać przeciśnięty czosnek,zagotować i całość przecedzić. Nóżki zostawić do osobnej galaretki. Wywar doprawić do smaku maggim,pieprzem,solą. ,dodać żelatynę wg.przepisu na opakowaniu. Przygotować miseczki,na spód dać po parę plasterków marchewki,pietruszki,troszkę natki.Dać pokrojone żołądki i zalać bulionem. Zostawić do zastygnięcia.
Smacznego życzę!