Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chrupkie, delikatne, aromatyczne , pięknie wyglądają i równie dobrze smakują. Uzupełnione dodatkami , idealne na imprezę.
Gofrownica, blender, miska , tarka
Dynia to prawdziwa królowa jesieni, z której w prosty sposób przygotować możn...
Odsłon: 739
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424849
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10665
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336942
Dynia to prawdziwa królowa jesieni, z której w prosty sposób przygotować możn...
Odsłon: 739
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424849
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10665
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336942
Składniki
Szpinak umyć, zblendować. Mąkę przesiać wymieszać z proszkiem do pieczenia. Jajka wybić , ubić z solą, dodać olej , mleko , wymieszać, dodać produkty sypkie, wymieszać, dodać szpinak, wymieszać. Gdyby ciasto było zbyt rzadkie dodać trochę mąki. Pozostawić ciasto aby odpoczęło 10 minut.
Gofrownicę rozgrzać , wlewać po porcji , piec na rumiano .
Rzodkiewkę umyć , zetrzeć na tarce o grubszych otworach , wymieszać z serkiem almette , smarować gofry.
Ser feta pokruszyć , ułożyć na gofry. Łososia rozdrobnić , ułożyć między ser feta.
Szczypiorek umyć , ściąć , posypać po wierzchu.