Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chrupkie, delikatne, aromatyczne , pięknie wyglądają i równie dobrze smakują. Uzupełnione dodatkami , idealne na imprezę.
Gofrownica, blender, miska , tarka
Przepis dnia
Spaghetti lubi chyba każdy., To jest dodatkowo urozmaicone dodatkiem oliwek...
Odsłon: 4171
Aksamitna, jedwabista. My mówimy ... łysa. Kawałek posmarowany konfiturą wi...
Odsłon: 8585
Szczególnie dzieci się cieszą. To bardzo przyjemna zabawa.
Odsłon: 866
Karmelowa panna cotta to deser, który łączy w sobie aksamitną konsystencję śm...
Odsłon: 954
Przepis dnia
Spaghetti lubi chyba każdy., To jest dodatkowo urozmaicone dodatkiem oliwek...
Odsłon: 4171
Aksamitna, jedwabista. My mówimy ... łysa. Kawałek posmarowany konfiturą wi...
Odsłon: 8585
Szczególnie dzieci się cieszą. To bardzo przyjemna zabawa.
Odsłon: 866
Karmelowa panna cotta to deser, który łączy w sobie aksamitną konsystencję śm...
Odsłon: 954
Składniki
Szpinak umyć, zblendować. Mąkę przesiać wymieszać z proszkiem do pieczenia. Jajka wybić , ubić z solą, dodać olej , mleko , wymieszać, dodać produkty sypkie, wymieszać, dodać szpinak, wymieszać. Gdyby ciasto było zbyt rzadkie dodać trochę mąki. Pozostawić ciasto aby odpoczęło 10 minut.
Gofrownicę rozgrzać , wlewać po porcji , piec na rumiano .
Rzodkiewkę umyć , zetrzeć na tarce o grubszych otworach , wymieszać z serkiem almette , smarować gofry.
Ser feta pokruszyć , ułożyć na gofry. Łososia rozdrobnić , ułożyć między ser feta.
Szczypiorek umyć , ściąć , posypać po wierzchu.