Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chrupkie, delikatne, aromatyczne , pięknie wyglądają i równie dobrze smakują. Uzupełnione dodatkami , idealne na imprezę.
Gofrownica, blender, miska , tarka
Sałatka z awokado jest słodko-słona, działa orzeźwiająco, a w dodatku świetni...
Odsłon: 45724
Kompozycja owocowa zależy tu wyłącznie od własnej fantazji i smaku, mnie akur...
Odsłon: 23173
Sałatka z awokado jest słodko-słona, działa orzeźwiająco, a w dodatku świetni...
Odsłon: 45724
Kompozycja owocowa zależy tu wyłącznie od własnej fantazji i smaku, mnie akur...
Odsłon: 23173
Składniki
Szpinak umyć, zblendować. Mąkę przesiać wymieszać z proszkiem do pieczenia. Jajka wybić , ubić z solą, dodać olej , mleko , wymieszać, dodać produkty sypkie, wymieszać, dodać szpinak, wymieszać. Gdyby ciasto było zbyt rzadkie dodać trochę mąki. Pozostawić ciasto aby odpoczęło 10 minut.
Gofrownicę rozgrzać , wlewać po porcji , piec na rumiano .
Rzodkiewkę umyć , zetrzeć na tarce o grubszych otworach , wymieszać z serkiem almette , smarować gofry.
Ser feta pokruszyć , ułożyć na gofry. Łososia rozdrobnić , ułożyć między ser feta.
Szczypiorek umyć , ściąć , posypać po wierzchu.