Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chrupkie, delikatne, aromatyczne , pięknie wyglądają i równie dobrze smakują. Uzupełnione dodatkami , idealne na imprezę.
Gofrownica, blender, miska , tarka
Mleczna kanapka to połączenie ciemnych herbatników o kawowym smaku z delikatn...
Odsłon: 2599
Mi najbardziej smakowały te z kiełbasą.
Odsłon: 133
Wspaniałe, delikatne mini serniczki z borówkami amerykańskimi i bezą. Są łat...
Odsłon: 229
Mleczna kanapka to połączenie ciemnych herbatników o kawowym smaku z delikatn...
Odsłon: 2599
Mi najbardziej smakowały te z kiełbasą.
Odsłon: 133
Wspaniałe, delikatne mini serniczki z borówkami amerykańskimi i bezą. Są łat...
Odsłon: 229
Składniki
Szpinak umyć, zblendować. Mąkę przesiać wymieszać z proszkiem do pieczenia. Jajka wybić , ubić z solą, dodać olej , mleko , wymieszać, dodać produkty sypkie, wymieszać, dodać szpinak, wymieszać. Gdyby ciasto było zbyt rzadkie dodać trochę mąki. Pozostawić ciasto aby odpoczęło 10 minut.
Gofrownicę rozgrzać , wlewać po porcji , piec na rumiano .
Rzodkiewkę umyć , zetrzeć na tarce o grubszych otworach , wymieszać z serkiem almette , smarować gofry.
Ser feta pokruszyć , ułożyć na gofry. Łososia rozdrobnić , ułożyć między ser feta.
Szczypiorek umyć , ściąć , posypać po wierzchu.