Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Coś dla miłośników golonki.
Pierniczki na miodzie gryczanym są pyszne, mięciutkie i bardzo aromatyczne. T...
Odsłon: 1719
Pyszne naleśniki z farszem jak na pierogi ruskie. Jeśli nie chce Wam się lepi...
Odsłon: 323
Delikatne tortellini, aromatyczny boczek, pyszne warzywa, tworzą symfonię smaku.
Odsłon: 602
Pierniczki na miodzie gryczanym są pyszne, mięciutkie i bardzo aromatyczne. T...
Odsłon: 1719
Pyszne naleśniki z farszem jak na pierogi ruskie. Jeśli nie chce Wam się lepi...
Odsłon: 323
Delikatne tortellini, aromatyczny boczek, pyszne warzywa, tworzą symfonię smaku.
Odsłon: 602
Składniki
Będziemy potrzebować ładnej, tylnej golonki wieprzowej.
Wyczyszczoną, wymytą golonkę gotujemy w osolonej wodzie. Podczas gotowania zdejmujemy szumowiny. Po zdjęciu szumowin dodajemy liście laurowe i ziele angielskie, gotujemy do miękkości mięsa (około 60 minut).
Ugotowaną golonkę podajemy z chrzanem i pieczywem.
Smacznego!!!