Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Grillowana mozzarella to prosta, a jednocześnie bardzo smaczna propozycja na grillowanie. Ser świetnie komponuje się z kwaskowymi dżemami dlatego polecam podać z gładkim dżemem malinowym. Na grill polecam używać specjalne sery, które idealnie sprawdzą się na podczas smażenia na ruszcie i będą chrupiące z wierzchu, a kremowe i delikatne w środku.
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 144
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 2681
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 834
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 1602
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 14270
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 144
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 2681
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 834
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 1602
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 14270
Składniki
Plastry sera układamy na rozgrzanym grillu. Ja robiłam to na elektrycznym. Zapiekamy z obu stron na złoty kolor.
Ser podajemy na listkach rukoli z dżemem malinowym. Całość posypujemy ziarenkami czerwonego pieprzu.