Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Grillowana mozzarella to prosta, a jednocześnie bardzo smaczna propozycja na grillowanie. Ser świetnie komponuje się z kwaskowymi dżemami dlatego polecam podać z gładkim dżemem malinowym. Na grill polecam używać specjalne sery, które idealnie sprawdzą się na podczas smażenia na ruszcie i będą chrupiące z wierzchu, a kremowe i delikatne w środku.
Smażone gołąbki to alternatywa dla tradycyjnego wariantu, w którym kapuściane...
Odsłon: 10701
Pyszny, domowy ajerkoniak - likier jajeczny, idealny na długie jesienne i zim...
Odsłon: 211
Smaczne, proste do przygotowania, moje dzieci je uwielbiają, szczególnie, że...
Odsłon: 187
Jest to klasyka polskiej kuchni sprzed lat. Taki befsztyk często podawany był...
Odsłon: 758
Smażone gołąbki to alternatywa dla tradycyjnego wariantu, w którym kapuściane...
Odsłon: 10701
Pyszny, domowy ajerkoniak - likier jajeczny, idealny na długie jesienne i zim...
Odsłon: 211
Smaczne, proste do przygotowania, moje dzieci je uwielbiają, szczególnie, że...
Odsłon: 187
Jest to klasyka polskiej kuchni sprzed lat. Taki befsztyk często podawany był...
Odsłon: 758
Składniki
Plastry sera układamy na rozgrzanym grillu. Ja robiłam to na elektrycznym. Zapiekamy z obu stron na złoty kolor.
Ser podajemy na listkach rukoli z dżemem malinowym. Całość posypujemy ziarenkami czerwonego pieprzu.