Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
znakomita przystawka lub dodatek do drugiego dania
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1582
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 950
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1582
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 950
Składniki
1. pieczarki umyć, obrać, wyłamać nóżki, pokropić sokiem z cytryny i olejem, posolić, odstawić do lodówki na kilka godz, 2. pomidory i dymkę umyć, pomidory pokroić w kostkę, dymkę i nóżki pieczarek posiekać, wymieszać, dodać straty ser, doprawić solą,pieprzem i czosnkiem, 3. pieczarki można dodatkowo wydrążyć, żeby powiększyć wgłębienie, napełnić je farszem z pomidorów i cebulki, ułożyć na rozgrzanym średnio grillu, piec ok 20-25 min, smaczbego