Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
znakomita przystawka lub dodatek do drugiego dania
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1152
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 188
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2220
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4270
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1152
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 188
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2220
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4270
Składniki
1. pieczarki umyć, obrać, wyłamać nóżki, pokropić sokiem z cytryny i olejem, posolić, odstawić do lodówki na kilka godz, 2. pomidory i dymkę umyć, pomidory pokroić w kostkę, dymkę i nóżki pieczarek posiekać, wymieszać, dodać straty ser, doprawić solą,pieprzem i czosnkiem, 3. pieczarki można dodatkowo wydrążyć, żeby powiększyć wgłębienie, napełnić je farszem z pomidorów i cebulki, ułożyć na rozgrzanym średnio grillu, piec ok 20-25 min, smaczbego