Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis bierze udział w konkursie
Grillowane szparagi zaserwowałam mojej rodzince po raz pierwszy i wiem że nie ostatni raz ponieważ bardzo posmakowały mojej rodzince. Wyszły pyszne.
grill, tacki,
Przygotowanie grzybków marynowanych jest wyjątkowo proste i szybkie. W ten sp...
Odsłon: 8677
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 7280
Polecam, bardzo smaczna.
Odsłon: 4984
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1327959
Przygotowanie grzybków marynowanych jest wyjątkowo proste i szybkie. W ten sp...
Odsłon: 8677
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 7280
Polecam, bardzo smaczna.
Odsłon: 4984
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1327959
Składniki
Szparagi oczyścić, obciąć twarde końcówki i gotować w osolonej wodzie około 8 minut, odsączyć i ostudzić. Plastry boczku rozłóż na stole i ułóż na nich szparagi. Małe kulki mozzarelli przekrój na połówki i ułóż na szparagach. Zawiń w boczek, ułóż na tacce i ułóż na rozgrzanym grillu. Grilluj aż boczek będzie miał złoty kolor. Udekoruj plasterkami grillowanej kiełbasy oraz zielonym koperkiem Podawaj gorące z dowolnym sosem.