Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis bierze udział w konkursie
Grillowane szparagi zaserwowałam mojej rodzince po raz pierwszy i wiem że nie ostatni raz ponieważ bardzo posmakowały mojej rodzince. Wyszły pyszne.
grill, tacki,
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 2289
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1412
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 521
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3571
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 1257
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 2289
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1412
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 521
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3571
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 1257
Składniki
Szparagi oczyścić, obciąć twarde końcówki i gotować w osolonej wodzie około 8 minut, odsączyć i ostudzić. Plastry boczku rozłóż na stole i ułóż na nich szparagi. Małe kulki mozzarelli przekrój na połówki i ułóż na szparagach. Zawiń w boczek, ułóż na tacce i ułóż na rozgrzanym grillu. Grilluj aż boczek będzie miał złoty kolor. Udekoruj plasterkami grillowanej kiełbasy oraz zielonym koperkiem Podawaj gorące z dowolnym sosem.