Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Niebanalne a jednocześnie proste i pyszne danie z grilla. Kremowy rozpływający się serek camembert idealnie komponuje się ze smakiem wytrawnego czerwonego wina i owoców leśnych.
Przepis dnia
Dzisiaj leniwe przygotowane z twarogu, mąki i jajek, dodatkowo z sosem żurawi...
Odsłon: 2348
Bardzo szybka, bardzo smaczna i bardzo prosta potrawa. Warto spróbować zrobić...
Odsłon: 188
U mnie skrawki nazywają "Bigosowka" wystarczy wam fasola 2 cebulę i około kil...
Odsłon: 177
Przepis dnia
Dzisiaj leniwe przygotowane z twarogu, mąki i jajek, dodatkowo z sosem żurawi...
Odsłon: 2348
Bardzo szybka, bardzo smaczna i bardzo prosta potrawa. Warto spróbować zrobić...
Odsłon: 188
U mnie skrawki nazywają "Bigosowka" wystarczy wam fasola 2 cebulę i około kil...
Odsłon: 177
Składniki
sos: Czerwone wino wlewamy do rondelka i gotujemy do wyparowania alkoholu. Do wina dodajemy dżem i chwilę podgrzewamy. Mieszamy, aż wino i dżem się połączą. Przelewamy do sosjerki. camembert: Serki kładziemy na rozgrzany grill i chwilę opiekamy z każdej strony. Serki przekładamy na talerze. Posypujemy rukolą. Polewamy sosem i posypujemy ziarenkami czerwonego pieprzu. Smacznego.