Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Niebanalne a jednocześnie proste i pyszne danie z grilla. Kremowy rozpływający się serek camembert idealnie komponuje się ze smakiem wytrawnego czerwonego wina i owoców leśnych.
Smażone gołąbki to alternatywa dla tradycyjnego wariantu, w którym kapuściane...
Odsłon: 10703
Pyszny, domowy ajerkoniak - likier jajeczny, idealny na długie jesienne i zim...
Odsłon: 211
Smaczne, proste do przygotowania, moje dzieci je uwielbiają, szczególnie, że...
Odsłon: 188
Jest to klasyka polskiej kuchni sprzed lat. Taki befsztyk często podawany był...
Odsłon: 758
Smażone gołąbki to alternatywa dla tradycyjnego wariantu, w którym kapuściane...
Odsłon: 10703
Pyszny, domowy ajerkoniak - likier jajeczny, idealny na długie jesienne i zim...
Odsłon: 211
Smaczne, proste do przygotowania, moje dzieci je uwielbiają, szczególnie, że...
Odsłon: 188
Jest to klasyka polskiej kuchni sprzed lat. Taki befsztyk często podawany był...
Odsłon: 758
Składniki
sos: Czerwone wino wlewamy do rondelka i gotujemy do wyparowania alkoholu. Do wina dodajemy dżem i chwilę podgrzewamy. Mieszamy, aż wino i dżem się połączą. Przelewamy do sosjerki. camembert: Serki kładziemy na rozgrzany grill i chwilę opiekamy z każdej strony. Serki przekładamy na talerze. Posypujemy rukolą. Polewamy sosem i posypujemy ziarenkami czerwonego pieprzu. Smacznego.