Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis bierze udział w konkursie
Grillowy klasyk, zawsze dobrze smakuje. U mnie uzupełnieniem tej klasycznej przystawki są młode listki szpinaku, marynowana cebulka perłowa i rozmaryn. Wszystko pysznie się prezentuje i świetnie smakuje.
grill, grill elektryczny lub patelnia grillowa
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 3057
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 422182
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2261
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 3057
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 422182
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2261
Składniki
Serki układamy na rozgrzanym ruszcie grilla. Grillujemy chwilę z każdej strony. Serki wykładamy na podkładzie z listków szpinaku, dookoła układamy kilka cebulek. Na każdy serek wykładamy po łyżce konfitury posypujemy listkami rozmarynu.
Smacznego.