Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis bierze udział w konkursie
Grillowy klasyk, zawsze dobrze smakuje. U mnie uzupełnieniem tej klasycznej przystawki są młode listki szpinaku, marynowana cebulka perłowa i rozmaryn. Wszystko pysznie się prezentuje i świetnie smakuje.
grill, grill elektryczny lub patelnia grillowa
Dzisiaj dzielę się przepisem na krem śmietankowy z brzoskwiniami z syropu. Pr...
Odsłon: 94
Podane w ten sposób brokuły są wspaniałym pomysłem na kolację. Delikatność wa...
Odsłon: 44
Smakowite danie na większy głód. Z dodatkiem ziemniaków nasycimy największego...
Odsłon: 67
Dzisiaj dzielę się przepisem na krem śmietankowy z brzoskwiniami z syropu. Pr...
Odsłon: 94
Podane w ten sposób brokuły są wspaniałym pomysłem na kolację. Delikatność wa...
Odsłon: 44
Smakowite danie na większy głód. Z dodatkiem ziemniaków nasycimy największego...
Odsłon: 67
Składniki
Serki układamy na rozgrzanym ruszcie grilla. Grillujemy chwilę z każdej strony. Serki wykładamy na podkładzie z listków szpinaku, dookoła układamy kilka cebulek. Na każdy serek wykładamy po łyżce konfitury posypujemy listkami rozmarynu.
Smacznego.