Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis bierze udział w konkursie
Grillowy klasyk, zawsze dobrze smakuje. U mnie uzupełnieniem tej klasycznej przystawki są młode listki szpinaku, marynowana cebulka perłowa i rozmaryn. Wszystko pysznie się prezentuje i świetnie smakuje.
grill, grill elektryczny lub patelnia grillowa
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8412
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2930
Polecam.
Odsłon: 1655
Polecam.
Odsłon: 485
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8412
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2930
Polecam.
Odsłon: 1655
Polecam.
Odsłon: 485
Składniki
Serki układamy na rozgrzanym ruszcie grilla. Grillujemy chwilę z każdej strony. Serki wykładamy na podkładzie z listków szpinaku, dookoła układamy kilka cebulek. Na każdy serek wykładamy po łyżce konfitury posypujemy listkami rozmarynu.
Smacznego.