Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
 
    Przepis bierze udział w konkursie
Grillowy klasyk, zawsze dobrze smakuje. U mnie uzupełnieniem tej klasycznej przystawki są młode listki szpinaku, marynowana cebulka perłowa i rozmaryn. Wszystko pysznie się prezentuje i świetnie smakuje.
 
        grill, grill elektryczny lub patelnia grillowa
 
         
         
            Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 6030
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 1835
 
            Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 6030
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 1835
 
         
        Składniki
Serki układamy na rozgrzanym ruszcie grilla. Grillujemy chwilę z każdej strony. Serki wykładamy na podkładzie z listków szpinaku, dookoła układamy kilka cebulek. Na każdy serek wykładamy po łyżce konfitury posypujemy listkami rozmarynu.
Smacznego.