Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Witajcie. Dziś mam na Was grzybki z jajek w sosie tatarskim. Idealne jako przekąska na każdą imprezę czy wielkanocny stół. Świetnie wyglądają i na pewno przyciągną uwagę gości. Zróbcie koniecznie.
To doskonała sałatka na wszelkie okazje - śniadanie, kolację, dodatek do obia...
Odsłon: 41
Marchewkę z groszkiem znamy wszyscy. W polskiej kuchni to klasyk wśród dodatk...
Odsłon: 146
Przepis jest dedykowany wszystkim, którzy dbają o zdrowie, sylwetkę lub upraw...
Odsłon: 363
Pomysł w tym dniu zaczerpnąłem ze stron Smakera i potwierdzam, że danie jest...
Odsłon: 393
To doskonała sałatka na wszelkie okazje - śniadanie, kolację, dodatek do obia...
Odsłon: 41
Marchewkę z groszkiem znamy wszyscy. W polskiej kuchni to klasyk wśród dodatk...
Odsłon: 146
Przepis jest dedykowany wszystkim, którzy dbają o zdrowie, sylwetkę lub upraw...
Odsłon: 363
Pomysł w tym dniu zaczerpnąłem ze stron Smakera i potwierdzam, że danie jest...
Odsłon: 393
Składniki
Sos tatarski: w misce łączymy drobno pokrojone grzybki, ogórek i jajka. Dodajemy majonez i przyprawy. Grzybki borowiki Z ugotowanych jajek na twardo wycinamy kapelusze i gotujemy w herbacie ok. 8 minut. Twaróg, jajko, cebulę mieszamy i doprawiamy. Formujemy trzonki i układamy kapelusze z pieczarek marynowanych. Wszystko układamy na sosie tatarskim i doprawiamy. Zapraszam Cię na mój film video jak dokładnie przygotować takie jajeczka.