Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
 
            Witajcie. Dziś mam na Was grzybki z jajek w sosie tatarskim. Idealne jako przekąska na każdą imprezę czy wielkanocny stół. Świetnie wyglądają i na pewno przyciągną uwagę gości. Zróbcie koniecznie.
 
         
         
         
            Kotlety ziemniaczane to oryginalny dodatek do dań mięsnych i rybnych. Z powod...
Odsłon: 17520
 
            Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 6684
 
            Kotlety ziemniaczane to oryginalny dodatek do dań mięsnych i rybnych. Z powod...
Odsłon: 17520
 
            Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 6684
 
         
         
                Składniki
Sos tatarski: w misce łączymy drobno pokrojone grzybki, ogórek i jajka. Dodajemy majonez i przyprawy. Grzybki borowiki Z ugotowanych jajek na twardo wycinamy kapelusze i gotujemy w herbacie ok. 8 minut. Twaróg, jajko, cebulę mieszamy i doprawiamy. Formujemy trzonki i układamy kapelusze z pieczarek marynowanych. Wszystko układamy na sosie tatarskim i doprawiamy. Zapraszam Cię na mój film video jak dokładnie przygotować takie jajeczka.