Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Witajcie. Dziś mam na Was grzybki z jajek w sosie tatarskim. Idealne jako przekąska na każdą imprezę czy wielkanocny stół. Świetnie wyglądają i na pewno przyciągną uwagę gości. Zróbcie koniecznie.
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2720
Dzisiaj kruche, mięciutkie i aromatyczne mięsko jakim jest karkówka (plastry)...
Odsłon: 1245
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 714
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 65
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2720
Dzisiaj kruche, mięciutkie i aromatyczne mięsko jakim jest karkówka (plastry)...
Odsłon: 1245
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 714
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 65
Składniki
Sos tatarski: w misce łączymy drobno pokrojone grzybki, ogórek i jajka. Dodajemy majonez i przyprawy. Grzybki borowiki Z ugotowanych jajek na twardo wycinamy kapelusze i gotujemy w herbacie ok. 8 minut. Twaróg, jajko, cebulę mieszamy i doprawiamy. Formujemy trzonki i układamy kapelusze z pieczarek marynowanych. Wszystko układamy na sosie tatarskim i doprawiamy. Zapraszam Cię na mój film video jak dokładnie przygotować takie jajeczka.