Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Można jeść na zimno i na gorąco jako dodatek do ryżu lub makaronu albo nawet do pizzy,jak dla mnie rewelacja!!!!
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2537
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1913
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1671
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2537
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1913
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1671
Składniki
grzybki najlepiej same łebki)pokroić i dusić na oleju,podczas duszenia dodać pokrojoną w plasterki cebulę i jak będzie półtwarda doprawić przecierem i keczupem:)solą,ja dodaje troszkę cukru i pieprz mielony do smaku:) dusić aż cebula będzie miękka,smak można sobie dopasować do swojego podniebienia:) gorące wkładać do słoików i odwrócić do góry dnem:)