Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Można jeść na zimno i na gorąco jako dodatek do ryżu lub makaronu albo nawet do pizzy,jak dla mnie rewelacja!!!!
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12504
Dynia to prawdziwa królowa jesieni, z której w prosty sposób przygotować możn...
Odsłon: 890
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12504
Dynia to prawdziwa królowa jesieni, z której w prosty sposób przygotować możn...
Odsłon: 890
Składniki
grzybki najlepiej same łebki)pokroić i dusić na oleju,podczas duszenia dodać pokrojoną w plasterki cebulę i jak będzie półtwarda doprawić przecierem i keczupem:)solą,ja dodaje troszkę cukru i pieprz mielony do smaku:) dusić aż cebula będzie miękka,smak można sobie dopasować do swojego podniebienia:) gorące wkładać do słoików i odwrócić do góry dnem:)