Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Można jeść na zimno i na gorąco jako dodatek do ryżu lub makaronu albo nawet do pizzy,jak dla mnie rewelacja!!!!
Borówki - jeden z moich ulubionych przysmaków lata. Tym razem użyliśmy ich w...
Odsłon: 194
Soczysta pieczeń ze schabu świetnie komponuje się z ziemniaczkami z ziołowym...
Odsłon: 29
Surówki z kapusty często okraszone są sporą ilością majonezu, co dodaje im pu...
Odsłon: 17424
Borówki - jeden z moich ulubionych przysmaków lata. Tym razem użyliśmy ich w...
Odsłon: 194
Soczysta pieczeń ze schabu świetnie komponuje się z ziemniaczkami z ziołowym...
Odsłon: 29
Surówki z kapusty często okraszone są sporą ilością majonezu, co dodaje im pu...
Odsłon: 17424
Składniki
grzybki najlepiej same łebki)pokroić i dusić na oleju,podczas duszenia dodać pokrojoną w plasterki cebulę i jak będzie półtwarda doprawić przecierem i keczupem:)solą,ja dodaje troszkę cukru i pieprz mielony do smaku:) dusić aż cebula będzie miękka,smak można sobie dopasować do swojego podniebienia:) gorące wkładać do słoików i odwrócić do góry dnem:)