Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny,chrupiący a szpinak dodał całości fantastycznego smaku :)
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 920
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 87
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2139
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4158
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 920
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 87
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2139
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4158
Składniki
Na patelni rozpuścić kopiatą łyżkę masła,wrzucić wypłukany szpinak posolić i poddusić przez 10min. Dodać czosnek przeciśnięty przez praskę i smażyć do odparowania wody.
Przygotować dodatki,paprykę,ogórek,cebulę i pomidor.
Mięso zmielone doprawić przyprawami, jajkami ,formować kotlety obtoczyć w bułce tartej i usmażyć.
Bułki zrumienić w piekarniku lub opiekaczu,z plasterkiem sera żółtego. Na wierzch położyć szpinak.
Na szpinaku ułożyć warstwę warzyw,położyć kotlet,na wierzch szpinak i warzywa. Przykryć drugą połówką zrumienionej bułki.
Smacznego życzę!