Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealna zimna przekąska na imprezy. Polecam.
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34122
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1300
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113571
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34122
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1300
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113571
Składniki
Placki smarujemy serem topionym.
Układamy plaster szynki.
Na plaster szynki układamy mix sałat.
Zwijamy placek.
Kroimy z ukosa na trzy równe części. Każdy kawałek przebijamy wykałaczką. Tak robimy z pozostałymi plackami. Smacznego!!!