Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To jedna z moich ulubionych przekąsek na imprezę .Podałam je na przyjęciu urodzinowym i jak zawsze szybko zniknęły .
Krem przygotowany do ciasta kakaowo - kawowego. Krem bardzo smaczny , myślę ż...
Odsłon: 95
Dzisiaj przygotowałam do obiadu jako dodatek mizerię z ogórków z koperkiem. P...
Odsłon: 133
Przepis na pyszne, pożywne i soczyste kotlety mielone z dodatkiem żółtej i cz...
Odsłon: 59
Przepis dnia
Przepis na pyszną i aromatyczną zapiekankę z makaronem penne, brokułami i kur...
Odsłon: 38438
Pyszne. Wilgotne. Maliny doskonale pasują do czekolady. Polecam.
Odsłon: 78
Krem przygotowany do ciasta kakaowo - kawowego. Krem bardzo smaczny , myślę ż...
Odsłon: 95
Dzisiaj przygotowałam do obiadu jako dodatek mizerię z ogórków z koperkiem. P...
Odsłon: 133
Przepis na pyszne, pożywne i soczyste kotlety mielone z dodatkiem żółtej i cz...
Odsłon: 59
Przepis dnia
Przepis na pyszną i aromatyczną zapiekankę z makaronem penne, brokułami i kur...
Odsłon: 38438
Pyszne. Wilgotne. Maliny doskonale pasują do czekolady. Polecam.
Odsłon: 78
Składniki
Kabanosy dzielimy na równa długośc. Z ciasta francuskiego kroimy długie paski .Kabanosa owijamy od góry do dołu ciastem ,kładziemy na blaszce wyłożona papierem do pieczenia i smarujemy rozkłóconym jajkiem .wszystko powtarzamy aż do wyczerpania składników .wkładamy do piekarnika nagrzanego do 180stopni ,dopuki ciasto się nie zarumieni .