Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To jedna z moich ulubionych przekąsek na imprezę .Podałam je na przyjęciu urodzinowym i jak zawsze szybko zniknęły .
Przepis dnia
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 4475
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 417671
Przepis dnia
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 4475
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 417671
Składniki
Kabanosy dzielimy na równa długośc. Z ciasta francuskiego kroimy długie paski .Kabanosa owijamy od góry do dołu ciastem ,kładziemy na blaszce wyłożona papierem do pieczenia i smarujemy rozkłóconym jajkiem .wszystko powtarzamy aż do wyczerpania składników .wkładamy do piekarnika nagrzanego do 180stopni ,dopuki ciasto się nie zarumieni .