Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To jedna z moich ulubionych przekąsek na imprezę .Podałam je na przyjęciu urodzinowym i jak zawsze szybko zniknęły .
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8111
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2762
Polecam.
Odsłon: 1341
Polecam.
Odsłon: 399
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8111
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2762
Polecam.
Odsłon: 1341
Polecam.
Odsłon: 399
Składniki
Kabanosy dzielimy na równa długośc. Z ciasta francuskiego kroimy długie paski .Kabanosa owijamy od góry do dołu ciastem ,kładziemy na blaszce wyłożona papierem do pieczenia i smarujemy rozkłóconym jajkiem .wszystko powtarzamy aż do wyczerpania składników .wkładamy do piekarnika nagrzanego do 180stopni ,dopuki ciasto się nie zarumieni .