Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosta, szybka i tania przystawka na imprezę sylwestrową i na każdą inną imprezkę. Zapraszam na filmik na mój kanał na yt.
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10702
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6161
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5356
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13054
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4801
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10702
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6161
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5356
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13054
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4801
Składniki
Piekarnik nastawić na 190 stopni lub na 200 stopni, funkcja góra,dół.
Mozzarelle pokroić w kostkę i szynkę też pokroić w kostkę, to wszystko wymieszać w misce, na rozłożone ciasto położyć farsz na to pokroić w cienkie krążki naszą cukinię.
Zwinąć w rulon skleić boki ,posmarować rozbitym jajkiem posypać ulubionymi ziarnami, pokroić w mniejsze kawałki. Mi wyszło z jednego opakowania 10 kawałków. Jeśli masz więcej gości na imprezie należy zwiększyć składniki. Wstawić do piekarnika do temperatury 190 stopni na środkową półkę i piec przez 20 minut. Gotowe ! Zapraszam na filmik na mój kanał na Youtube Mangiare u Ewki Szczęśliwego Nowego Roku!