Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W czasach PRL-u kiedy ciężko było o jakieś smakołyki,takie kanapki świetnie się sprawdzały.Smakowały wybornie. Często i teraz wracam do nich,są smaczne,aromatyczne,a pieczarka to jedyny grzyb ,który można jeść na surowo i nie zaszkodzi. Serdecznie polecam:)
Ciasto przygotujesz z kilku składników. Szybkie o smaku raffaello.
Odsłon: 162
Proste w przygotowaniu i smaczne krokiety z farszem mięsnym i pieczarkami. P...
Odsłon: 71
Spód tych kostek wykonuje się z delikatnego ciasta, które rozpływa się w usta...
Odsłon: 20
Polecam na spotkanie z rodziną, przyjaciółmi.
Odsłon: 151
Filet z kurczaka z ryżem i warzywami do klasyczne dania, które łączy w sobie...
Odsłon: 38
Ciasto przygotujesz z kilku składników. Szybkie o smaku raffaello.
Odsłon: 162
Proste w przygotowaniu i smaczne krokiety z farszem mięsnym i pieczarkami. P...
Odsłon: 71
Spód tych kostek wykonuje się z delikatnego ciasta, które rozpływa się w usta...
Odsłon: 20
Polecam na spotkanie z rodziną, przyjaciółmi.
Odsłon: 151
Filet z kurczaka z ryżem i warzywami do klasyczne dania, które łączy w sobie...
Odsłon: 38
Składniki
Akurat nie miałam weki,a była ochota na takie kanapeczki,pokroiłam bułkę w kromki. Każdą z kromek posmarować masłem Pieczarki umyć i wysuszyć ręcznikiem papierowym. Kroić plasterki,kłaść na kromki,posolić i obficie popieprzyć. Najlepsze są po pół godzinie jak pieczarki zaczną puszczać soki. Smacznego życzę!