Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W czasach PRL-u kiedy ciężko było o jakieś smakołyki,takie kanapki świetnie się sprawdzały.Smakowały wybornie. Często i teraz wracam do nich,są smaczne,aromatyczne,a pieczarka to jedyny grzyb ,który można jeść na surowo i nie zaszkodzi. Serdecznie polecam:)
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 118703
kto lubi grzybową musi tą zupę zrobić. Jest szybka i prosta do zrobienia zupa...
Odsłon: 8665
Przepis pochodzi z niesamowitej książki kucharskiej, napisanej przez śp. Hann...
Odsłon: 3170
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 2493
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 118703
kto lubi grzybową musi tą zupę zrobić. Jest szybka i prosta do zrobienia zupa...
Odsłon: 8665
Przepis pochodzi z niesamowitej książki kucharskiej, napisanej przez śp. Hann...
Odsłon: 3170
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 2493
Składniki
Akurat nie miałam weki,a była ochota na takie kanapeczki,pokroiłam bułkę w kromki. Każdą z kromek posmarować masłem Pieczarki umyć i wysuszyć ręcznikiem papierowym. Kroić plasterki,kłaść na kromki,posolić i obficie popieprzyć. Najlepsze są po pół godzinie jak pieczarki zaczną puszczać soki. Smacznego życzę!