Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia: 15-01-2022
Pyszne ,szybkie przekaski na kazda impreze.Na wiecej inspiracji zapraszam na mój YouTube kanal Slodki Smak Pasji
Piekarnik wlanczamy na 200 stopni góra/dól.
Ciasto francuskie smarujemy ketchupem.
Na to posypujemy drobno pokrojone salami,cebulke i ser , przykrywamy drugim ciastem francuskim.
Za pomoca radelka lub noza kroimy na paski o szerokosci np.3 cm,
nastepnie przez srodek.Kazdy kawalek wzijamy jak twister i ukladamy na blaszce wylozonej papierem do pieczenia.Smarujemy zóltkiem z mlekiem.Posypujemy makiem lub sezamem.Pieczemy przez ok.20 min.Na filmiku jest pokazane,krok po kroku wszystko dokladnie.
Sos w sumie powinien się nazywać " sprzątam lodówkę i nic nie wyrzucam "
Odsłon: 12098
Składniki
Piekarnik wlanczamy na 200 stopni góra/dól. Ciasto francuskie smarujemy ketchupem. Na to posypujemy drobno pokrojone salami,cebulke i ser , przykrywamy drugim ciastem francuskim.
Za pomoca radelka lub noza kroimy na paski o szerokosci np.3 cm, nastepnie przez srodek.Kazdy kawalek wzijamy jak twister i ukladamy na blaszce wylozonej papierem do pieczenia.Smarujemy zóltkiem z mlekiem.Posypujemy makiem lub sezamem.Pieczemy przez ok.20 min.Na filmiku jest pokazane,krok po kroku wszystko dokladnie.
Przepisy Przekąski
Przekąski
Pomidory z mozzarellą z grilla
Przekąski
Szparagi w cieście francuskim
Przekąski
Soczysta grillowana karkówka
Przekąski
Szaszłyki drobiowe
Pomidory z mozzarellą z grilla
Podstawą udanego grilla są ciekawe i smakowite dodatki!
Odsłon: 44
Szparagi w cieście francuskim
Szukasz pomysłu na szparagi, jednak nie chcesz ich potraktować jako składnik...
Odsłon: 270