Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia: 15-01-2022
Pyszne ,szybkie przekaski na kazda impreze.Na wiecej inspiracji zapraszam na mój YouTube kanal Slodki Smak Pasji
Truskawkowy sezon czas zacząć! A czy jest coś lepszego niż połączenie soczyst...
Odsłon: 234
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 102
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 30
Wyborne pierogi z cieniusieńkim i delikatnym ciastem pierogowym. Proporcje na...
Odsłon: 29
Truskawkowy sezon czas zacząć! A czy jest coś lepszego niż połączenie soczyst...
Odsłon: 234
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 102
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 30
Wyborne pierogi z cieniusieńkim i delikatnym ciastem pierogowym. Proporcje na...
Odsłon: 29
Składniki
Piekarnik wlanczamy na 200 stopni góra/dól. Ciasto francuskie smarujemy ketchupem. Na to posypujemy drobno pokrojone salami,cebulke i ser , przykrywamy drugim ciastem francuskim.
Za pomoca radelka lub noza kroimy na paski o szerokosci np.3 cm, nastepnie przez srodek.Kazdy kawalek wzijamy jak twister i ukladamy na blaszce wylozonej papierem do pieczenia.Smarujemy zóltkiem z mlekiem.Posypujemy makiem lub sezamem.Pieczemy przez ok.20 min.Na filmiku jest pokazane,krok po kroku wszystko dokladnie.