Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 11250
Przepis dnia
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 41880
Przepis dnia
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy wspaniałe skrzydełka z kurczaka, smażone...
Odsłon: 4987
Sałatka z awokado jest słodko-słona, działa orzeźwiająco, a w dodatku świetni...
Odsłon: 45839
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 11250
Przepis dnia
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 41880
Przepis dnia
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy wspaniałe skrzydełka z kurczaka, smażone...
Odsłon: 4987
Sałatka z awokado jest słodko-słona, działa orzeźwiająco, a w dodatku świetni...
Odsłon: 45839
Składniki
Obrane jabłka pokroić na cieniutkie plasterki.
Ciasto: Jajka rozkłócić , dodać pozostałe składniki ( bez jabłek) i zmiksować . Dodać tyle mleka aby ciasto miało gęstość kwaśnej śmietany. Dodać jabłka i wymieszać.
Smażymy na rozgrzanym maśle małe placki nabierając plasterki jabłek oraz niewielką ilość ciasta - smazymy zrecz jasna z obu stron.
Gotowe plcuszki można podawać z cukrem pudrem lub miodem - smacznego.