Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Gribiche jest to francuski, zimny sos majonezowy, przyrządzany na bazie świeżego majonezu z dodatkiem korniszonów, kaparów, cebuli i szczypiorku. Podaje się go do zimnych zakąsek jarzynowych, szparagów, jaj na twardo oraz zimnych ryb
Wietnamski rosół z kaczki.
Odsłon: 572
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 660
Przepis na pyszne naleśniki pomarańczowe, które wypełnia serowe nadzienie z d...
Odsłon: 579
Wietnamski rosół z kaczki.
Odsłon: 572
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 660
Przepis na pyszne naleśniki pomarańczowe, które wypełnia serowe nadzienie z d...
Odsłon: 579
Składniki
Wykonanie: Wymieszać widelcem musztardę z surowym żółtkiem, solą , pieprzem, olejem i octem. Następnie dodać pokrojone drobno korniszony, jajo na twardo, kapary i posiekany szczypiorek. Sos ten można również przygotować na bazie majonezu. Udekorować ugotowane i pokrojone wcześniej jajka, a pozostały sos użyć do zimnych zakąsek.