Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Gribiche jest to francuski, zimny sos majonezowy, przyrządzany na bazie świeżego majonezu z dodatkiem korniszonów, kaparów, cebuli i szczypiorku. Podaje się go do zimnych zakąsek jarzynowych, szparagów, jaj na twardo oraz zimnych ryb
Pyszne danie obiadowe na każdą okazje. Uwielbiam czerwona kapustę, jest smacz...
Odsłon: 9922
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 8905
Ziemniaki biedaka to bardzo prosty i tani przepis na pożywne danie. Tak przyg...
Odsłon: 6320
Pyszne danie obiadowe na każdą okazje. Uwielbiam czerwona kapustę, jest smacz...
Odsłon: 9922
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 8905
Ziemniaki biedaka to bardzo prosty i tani przepis na pożywne danie. Tak przyg...
Odsłon: 6320
Składniki
Wykonanie: Wymieszać widelcem musztardę z surowym żółtkiem, solą , pieprzem, olejem i octem. Następnie dodać pokrojone drobno korniszony, jajo na twardo, kapary i posiekany szczypiorek. Sos ten można również przygotować na bazie majonezu. Udekorować ugotowane i pokrojone wcześniej jajka, a pozostały sos użyć do zimnych zakąsek.