Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Gribiche jest to francuski, zimny sos majonezowy, przyrządzany na bazie świeżego majonezu z dodatkiem korniszonów, kaparów, cebuli i szczypiorku. Podaje się go do zimnych zakąsek jarzynowych, szparagów, jaj na twardo oraz zimnych ryb
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2335
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3483
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 4235
Sernik Michałek to bogaty w smaku, pieczony sernik inspirowany popularnymi i...
Odsłon: 74208
Pyszna, rozgrzewająca zupa na mleku kokosowym z pastą tom yum. Zupa jest bard...
Odsłon: 579
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2335
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3483
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 4235
Sernik Michałek to bogaty w smaku, pieczony sernik inspirowany popularnymi i...
Odsłon: 74208
Pyszna, rozgrzewająca zupa na mleku kokosowym z pastą tom yum. Zupa jest bard...
Odsłon: 579
Składniki
Wykonanie: Wymieszać widelcem musztardę z surowym żółtkiem, solą , pieprzem, olejem i octem. Następnie dodać pokrojone drobno korniszony, jajo na twardo, kapary i posiekany szczypiorek. Sos ten można również przygotować na bazie majonezu. Udekorować ugotowane i pokrojone wcześniej jajka, a pozostały sos użyć do zimnych zakąsek.