Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ze szpinakiem smakują wybornie.
Przepis dnia
...tort z lekkim i niezawodnym kremem z bitą śmietaną, mascarpone i owocami
Odsłon: 43349
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 6466
Przepis dnia
...tort z lekkim i niezawodnym kremem z bitą śmietaną, mascarpone i owocami
Odsłon: 43349
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 6466
Składniki
Wykonanie: Szpinak dokładnie oczyścić, drobno posiekać i usmażyć na maśle wymieszanym z olejem razem z zmiażdżonym czosnkiem. Jaja przekroić na połówki, wyjąć żółtka i je posiekać. Następnie dodać do szpinaku, wymieszać aby powstała gładka masa, przyprawić do smaku solą i pieprzem, po czym ostudzić. Dodać drobno posiekaną rzodkiewkę, wymieszać z majonezem, nadziewać połówki jajek, ułożyć na talerzu i ozdobić kiełkami rzodkiewki.