Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ze szpinakiem smakują wybornie.
Racuchy na kwaśnym mleku z jabłkami to pyszna i prosta propozycja niemal na k...
Odsłon: 1023
Są to tosty, które mają w środku parówkę. Jest to przepyszny przepis i wielu...
Odsłon: 63
Janssons frestelse czyli zapiekanka, której nie można się oprzeć (a przynajmn...
Odsłon: 127
Przepis dnia
Karnawał nieodłącznie kojarzy się z pączkami. Najlepsze są oczywiście te domo...
Odsłon: 42839
Ciasto śnieżny puch to pyszne, lekkie ciasto bez pieczenia, które z pewnością...
Odsłon: 8168
Racuchy na kwaśnym mleku z jabłkami to pyszna i prosta propozycja niemal na k...
Odsłon: 1023
Są to tosty, które mają w środku parówkę. Jest to przepyszny przepis i wielu...
Odsłon: 63
Janssons frestelse czyli zapiekanka, której nie można się oprzeć (a przynajmn...
Odsłon: 127
Przepis dnia
Karnawał nieodłącznie kojarzy się z pączkami. Najlepsze są oczywiście te domo...
Odsłon: 42839
Ciasto śnieżny puch to pyszne, lekkie ciasto bez pieczenia, które z pewnością...
Odsłon: 8168
Składniki
Wykonanie: Szpinak dokładnie oczyścić, drobno posiekać i usmażyć na maśle wymieszanym z olejem razem z zmiażdżonym czosnkiem. Jaja przekroić na połówki, wyjąć żółtka i je posiekać. Następnie dodać do szpinaku, wymieszać aby powstała gładka masa, przyprawić do smaku solą i pieprzem, po czym ostudzić. Dodać drobno posiekaną rzodkiewkę, wymieszać z majonezem, nadziewać połówki jajek, ułożyć na talerzu i ozdobić kiełkami rzodkiewki.