Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ze szpinakiem smakują wybornie.
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 2250
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1359
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 510
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3519
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 1168
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 2250
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1359
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 510
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3519
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 1168
Składniki
Wykonanie: Szpinak dokładnie oczyścić, drobno posiekać i usmażyć na maśle wymieszanym z olejem razem z zmiażdżonym czosnkiem. Jaja przekroić na połówki, wyjąć żółtka i je posiekać. Następnie dodać do szpinaku, wymieszać aby powstała gładka masa, przyprawić do smaku solą i pieprzem, po czym ostudzić. Dodać drobno posiekaną rzodkiewkę, wymieszać z majonezem, nadziewać połówki jajek, ułożyć na talerzu i ozdobić kiełkami rzodkiewki.