Do góry

Przekąski Przepis na:

Jaja z kuchni serbskiej.

Jaja z kuchni serbskiej.

Autor:

Przepisów i artykułów: 2385 Ocena: 15431

Dodano:

Odsłon: 1575

Kolejna smaczna przekąska.

Składniki

3-4 os. 30 min łatwe tanie
Reklama
Reklama

Przygotowanie

  1. Wykonanie:
    Paprykę oczyścić, opłukać i pokroić w drobną kostkę razem z boczkiem. Składniki włożyć na patelnię, chwilę poddusić i doprawić. Jaja ugotować, przekroić na pół, obłożyć boczkiem z papryką, posypać startym serem i polać ketchupem.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (1)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

Malwa55 24 września 2016 Z kuchni serbskiej jest tu tylko papryka .Wygląda na to,że naczyń zabrakło,ta wytłaczarka na stole.....

2 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń