Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kolejna smaczna przekąska.
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4629
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 12527
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5700
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7108
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4629
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 12527
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5700
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7108
Składniki
Wykonanie: Paprykę oczyścić, opłukać i pokroić w drobną kostkę razem z boczkiem. Składniki włożyć na patelnię, chwilę poddusić i doprawić. Jaja ugotować, przekroić na pół, obłożyć boczkiem z papryką, posypać startym serem i polać ketchupem.