Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Coś dobrego na przekąskę.
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10394
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5991
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5314
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12839
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4584
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10394
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5991
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5314
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12839
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4584
Składniki
Wykonanie: Jaja ugotować, obrać i pokroić na połówki. Żółtka rozetrzeć z łosiem, napełnić białka jajek i włożyć po jednej śliwce. Obwinąć jaja płatkiem łososia, nałożyć ponownie śliwki i wbić wykałaczkę. Roladki bywają z nadzieniem ze szpinakiem również nadają się do tej przystawki.