Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Coś dobrego na przekąskę.
 
         
         
         
            Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 6613
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 2128
 
            Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 6613
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 2128
 
         
         
                Składniki
Wykonanie: Jaja ugotować, obrać i pokroić na połówki. Żółtka rozetrzeć z łosiem, napełnić białka jajek i włożyć po jednej śliwce. Obwinąć jaja płatkiem łososia, nałożyć ponownie śliwki i wbić wykałaczkę. Roladki bywają z nadzieniem ze szpinakiem również nadają się do tej przystawki.