Do góry

Przekąski Przepis na:

Jajeczna pasta z makreli

Jajeczna pasta z makreli

Autor:

Przepisów i artykułów: 9 Ocena: 74

Dodano:

Odsłon: 206

Super szybkie danie, można jeść na kanapce, krakersach luz używać jako dip do warzyw

Składniki

  • 4 jajka
  • wędzona makrela
  • pół cebuli
  • łyżka majonezu, sól, pieprz
3-4 os. 15 min łatwe tanie
Reklama
Reklama
Jajeczna pasta z makreli

Przygotowanie

  1. Jajka gotujemy na twardo, kroimy w kostkę

    Pol cebuli siekamy drobno

    Wyciągamy mięso z makreli i rozdrabniamy

  2. Dodajemy łyzkę majonezu, sól i pieprz dla smaku.
    Mieszamy i smacznego :)

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń