Do góry

Przekąski Przepis na:

Jajka faszerowane

Jajka faszerowane

Autor:

Przepisów i artykułów: 211 Ocena: 3445

Dodano:

Odsłon: 15288

Właśnie się nimi zajadamy:)

Składniki

  • 5 jajek,
  • 2 łyżki majonezu,
  • 2 łyżeczki łagodnej musztardy,
  • cebula /drobno posiekana/
  • sól, pieprz,
3-4 os. 30 min łatwe tanie
Reklama
Reklama

Przygotowanie

  1. Jajka gotujemy na twardo. Kroimy na pół. Wyciągamy żółtka, które następnie przecieramy przez sitko. Mieszamy wszystkie składniki razem. Pastą napełniamy połówki jajek. Możemy posypać bazylią, papryką, szczypiorkiem. Jak kto woli:)

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń