Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealne na przekąskę na imprezie i nie tylko.
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7906
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1184
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13678
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7906
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1184
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13678
Składniki
Jajka przekroić na połówki, wyjąć żółtka. Paprykę i ogórki drobno posiekać, wymieszać z pokruszonymi żółtkami. Wymieszać z majonezem, ewentualnie doprawić. Farszem napełnić jajka.