Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 36654
Sos boloński to klasyk włoskiej kuchni, więc – jak to z klasykami bywa – w ka...
Odsłon: 3688
Zapiekanki z pieczarkami to prosty, a zarazem pyszny sposób na szybki posiłek...
Odsłon: 543
Pizza neapolitańska to chrupiące ciasto z niewielką ilością aromatycznych dod...
Odsłon: 2932
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 36654
Sos boloński to klasyk włoskiej kuchni, więc – jak to z klasykami bywa – w ka...
Odsłon: 3688
Zapiekanki z pieczarkami to prosty, a zarazem pyszny sposób na szybki posiłek...
Odsłon: 543
Pizza neapolitańska to chrupiące ciasto z niewielką ilością aromatycznych dod...
Odsłon: 2932
Składniki
na patelni rozgrzać masło dodać cebulę pokrojoną w kostkę i pieczarki starte na tarce o dużych oczkach, udusić,doprawić do smaku, wystudzić. Ugotowane jajka, obrać, przekroić na pół, wyjąć z jajek żółtka. Żółtka dodać do pieczarek, widelcem je rozgnieść i razem wymieszać. Gotowy farsz ponakładać do jajek. Smacznego