Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie tylko na Wielkanoc :)
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 347
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 245
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1381
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 347
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 245
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1381
Składniki
Jajka ugotować na twardo,obrać,przekroić na pół i wyjąć żółtka. Awokado umyć,przekroić wzdłuż,wyciągnąć pestkę,wydrążyć miąższ,skropić sokiem z cytryny i dodać do żółtek a następnie rozgnieść wszystko widelcem. Pomidory pokroić bardzo drobno i dodać do masy z żółtkami i awokado.Wymieszać doprawiając pieprzem i solą oraz wyciśniętym przez praskę czosnkiem. Masą wypełnić białka jajek i ozdobić listkami bazylii.Smacznego:)