Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie tylko na Wielkanoc :)
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 88
Doskonała propozycja na sycący, ciepły obiad dla całej rodziny. Można go przy...
Odsłon: 31247
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 403
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 88
Doskonała propozycja na sycący, ciepły obiad dla całej rodziny. Można go przy...
Odsłon: 31247
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 403
Składniki
Jajka ugotować na twardo,obrać,przekroić na pół i wyjąć żółtka. Awokado umyć,przekroić wzdłuż,wyciągnąć pestkę,wydrążyć miąższ,skropić sokiem z cytryny i dodać do żółtek a następnie rozgnieść wszystko widelcem. Pomidory pokroić bardzo drobno i dodać do masy z żółtkami i awokado.Wymieszać doprawiając pieprzem i solą oraz wyciśniętym przez praskę czosnkiem. Masą wypełnić białka jajek i ozdobić listkami bazylii.Smacznego:)