Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jak zauwazyłam przepisów jest multum,jednak te przepisy różnią się od siebie choćby dodawanymi dodatkmi.Więc polecam mój przepis na pyszne faszerowane świąteczne jajk:a)
Staropolski piernik powinien dojrzewać nawet 2 miesiące. Ale co jeśli nie mas...
Odsłon: 99137
Puszysty piernik last minute, który zrobicie w zaledwie kilka chwil. Wystarcz...
Odsłon: 611
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 5116
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13797
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5919
Staropolski piernik powinien dojrzewać nawet 2 miesiące. Ale co jeśli nie mas...
Odsłon: 99137
Puszysty piernik last minute, który zrobicie w zaledwie kilka chwil. Wystarcz...
Odsłon: 611
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 5116
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13797
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5919
Składniki
Z ugotowanych jajek ,wyjąc żółtka drobno pokroić,dodać posiekane awokado,szczypiorek,2 łyżyeczki chrzanu,sól i pieprz,dobno pokrojonego wędzongo łososia. Wymieszać. Farsz nakładać na połówki jajek i udekorować czym tylko nasza wyobraźnia poleca:)
Smacznego !