Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jak zauwazyłam przepisów jest multum,jednak te przepisy różnią się od siebie choćby dodawanymi dodatkmi.Więc polecam mój przepis na pyszne faszerowane świąteczne jajk:a)
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 17283
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 449
Jeżeli chcecie zaskoczyć swoich gości nietuzinkowym deserem, proponuję przygo...
Odsłon: 73
Na jesienny podwieczorek do ciepłej herbatki idealnie wpasują się szyszki, tr...
Odsłon: 171
Płynny karmel jako przyprawa do zup i mięs był używany przez naszą babcię. Pa...
Odsłon: 180
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 17283
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 449
Jeżeli chcecie zaskoczyć swoich gości nietuzinkowym deserem, proponuję przygo...
Odsłon: 73
Na jesienny podwieczorek do ciepłej herbatki idealnie wpasują się szyszki, tr...
Odsłon: 171
Płynny karmel jako przyprawa do zup i mięs był używany przez naszą babcię. Pa...
Odsłon: 180
Składniki
Z ugotowanych jajek ,wyjąc żółtka drobno pokroić,dodać posiekane awokado,szczypiorek,2 łyżyeczki chrzanu,sól i pieprz,dobno pokrojonego wędzongo łososia. Wymieszać. Farsz nakładać na połówki jajek i udekorować czym tylko nasza wyobraźnia poleca:)
Smacznego !