Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczne jajka na twardo nadziewane makrelą w pomidorach, doskonałe na różne okazje lub tak po prostu bez okazji........SMACZNEGO!!!
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5643
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 941
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 243
Domowa chałwa to pyszna, słodka przekąska, którą możesz przygotować w prosty...
Odsłon: 31783
Wielbiciele tradycyjnej kuchni na pewno mają w swoim menu dobry przepis na gu...
Odsłon: 84
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5643
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 941
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 243
Domowa chałwa to pyszna, słodka przekąska, którą możesz przygotować w prosty...
Odsłon: 31783
Wielbiciele tradycyjnej kuchni na pewno mają w swoim menu dobry przepis na gu...
Odsłon: 84
Składniki
Jajka ugotować na twardo, przelać zimną wodą i po wystudzeniu obrać jajka ze skorupek. Każde jajko przeciąć na połowę, delikatnie wyjmować żółtka do miski.
Do żółtek dodać z puszki makrelę w pomidorach, paprykę ostrą, wszystko dokładnie łyżeczką wymieszać na gładką masę.
Połówki jajek nadziewać farszem, układać na talerzu.
Posypać jajka czosnkiem niedźwiedzim suszonym i schować do lodówki.