Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczne jajka na twardo nadziewane makrelą w pomidorach, doskonałe na różne okazje lub tak po prostu bez okazji........SMACZNEGO!!!
Śliwki marynowane w occie są doskonałym dodatkiem do mięs czerwonych i paszte...
Odsłon: 179
Fittir to egipskie wielowarstwowe placki z farszem słodkim lub wytrawnym, lub...
Odsłon: 151
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 793
Śliwki marynowane w occie są doskonałym dodatkiem do mięs czerwonych i paszte...
Odsłon: 179
Fittir to egipskie wielowarstwowe placki z farszem słodkim lub wytrawnym, lub...
Odsłon: 151
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 793
Składniki
Jajka ugotować na twardo, przelać zimną wodą i po wystudzeniu obrać jajka ze skorupek. Każde jajko przeciąć na połowę, delikatnie wyjmować żółtka do miski.
Do żółtek dodać z puszki makrelę w pomidorach, paprykę ostrą, wszystko dokładnie łyżeczką wymieszać na gładką masę.
Połówki jajek nadziewać farszem, układać na talerzu.
Posypać jajka czosnkiem niedźwiedzim suszonym i schować do lodówki.