Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosta i szybka pasta z jajek i pieczarek ze świeżym koperkiem lub szczypiorkiem Można serwować ją na świeżym pieczywie lub np. nafaszerować nią jajka
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5381
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1728
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5274
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 1776
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5381
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1728
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5274
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 1776
Składniki
1. Jajka gotujemy na twardo. 2. Pieczarki myjemy, obieramy i ścieramy na tarce o małych oczkach. 3. Podduszamy na patelni (bez tłuszczu i wody), doprawiamy solą, pieprzem 4. Ugotowane jajka również ścieramy na tarce o małych oczkach. 5. Składniki mieszamy z jogurtem, musztardą i posiekaną zieleniną. Doprawiamy do smaku. *Najlepiej smakuje schłodzona.