Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosta i szybka pasta z jajek i pieczarek ze świeżym koperkiem lub szczypiorkiem Można serwować ją na świeżym pieczywie lub np. nafaszerować nią jajka
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 31263
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 14353
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1375
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 31263
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 14353
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1375
Składniki
1. Jajka gotujemy na twardo. 2. Pieczarki myjemy, obieramy i ścieramy na tarce o małych oczkach. 3. Podduszamy na patelni (bez tłuszczu i wody), doprawiamy solą, pieprzem 4. Ugotowane jajka również ścieramy na tarce o małych oczkach. 5. Składniki mieszamy z jogurtem, musztardą i posiekaną zieleniną. Doprawiamy do smaku. *Najlepiej smakuje schłodzona.