Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosta i szybka pasta z jajek i pieczarek ze świeżym koperkiem lub szczypiorkiem Można serwować ją na świeżym pieczywie lub np. nafaszerować nią jajka
Koniecznie muszą znaleźć się w spiżarni. Są bardzo smaczne. Można wykorzystać...
Odsłon: 1818
Pychota. Plińce z pomoczką czyli placki ziemniaczane po mazursku. Placki ziem...
Odsłon: 8381
Polecam, z miodem. Ja robię pikle ogórkowe każdego roku i wszystkie słoiczki...
Odsłon: 763
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1253575
Polecam.
Odsłon: 1469
Koniecznie muszą znaleźć się w spiżarni. Są bardzo smaczne. Można wykorzystać...
Odsłon: 1818
Pychota. Plińce z pomoczką czyli placki ziemniaczane po mazursku. Placki ziem...
Odsłon: 8381
Polecam, z miodem. Ja robię pikle ogórkowe każdego roku i wszystkie słoiczki...
Odsłon: 763
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1253575
Polecam.
Odsłon: 1469
Składniki
1. Jajka gotujemy na twardo. 2. Pieczarki myjemy, obieramy i ścieramy na tarce o małych oczkach. 3. Podduszamy na patelni (bez tłuszczu i wody), doprawiamy solą, pieprzem 4. Ugotowane jajka również ścieramy na tarce o małych oczkach. 5. Składniki mieszamy z jogurtem, musztardą i posiekaną zieleniną. Doprawiamy do smaku. *Najlepiej smakuje schłodzona.