Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To jedna z form przemycenia jajek w domowym jadłospisie. U nas nie cieszą się powodzeniem a jajka przecież jadać trzeba.
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13259
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2593
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3740
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 4754
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13259
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2593
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3740
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 4754
Składniki
Jajka ugotować na twardo, delikatnie wyjąć żółtka. Pieczarki dowolnie pokroić i podsmażyć na łyżce klarowanego masła, doprawić. W wysokim, wąskim naczyniu umieścić obrane awokado, żółtka, pokrojone pomidory i pieczarki. Zmiksować na gładki krem. Doprawić. Faszerować polówki jajek. Udekorować majonezem i posypać suszonymi pomidorami.