Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To jedna z form przemycenia jajek w domowym jadłospisie. U nas nie cieszą się powodzeniem a jajka przecież jadać trzeba.
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1907
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3866
W internecie krąży mnóstwo przepisów na śliwkę w czekoladzie , ale ta jest n...
Odsłon: 3635
Kto lubi a kto nienawidzi? z doświadczenia wiem że dla większości jest to zmo...
Odsłon: 448
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1907
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3866
W internecie krąży mnóstwo przepisów na śliwkę w czekoladzie , ale ta jest n...
Odsłon: 3635
Kto lubi a kto nienawidzi? z doświadczenia wiem że dla większości jest to zmo...
Odsłon: 448
Składniki
Jajka ugotować na twardo, delikatnie wyjąć żółtka. Pieczarki dowolnie pokroić i podsmażyć na łyżce klarowanego masła, doprawić. W wysokim, wąskim naczyniu umieścić obrane awokado, żółtka, pokrojone pomidory i pieczarki. Zmiksować na gładki krem. Doprawić. Faszerować polówki jajek. Udekorować majonezem i posypać suszonymi pomidorami.