Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To jedna z form przemycenia jajek w domowym jadłospisie. U nas nie cieszą się powodzeniem a jajka przecież jadać trzeba.
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1618
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 1077
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1618
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 1077
Składniki
Jajka ugotować na twardo, delikatnie wyjąć żółtka. Pieczarki dowolnie pokroić i podsmażyć na łyżce klarowanego masła, doprawić. W wysokim, wąskim naczyniu umieścić obrane awokado, żółtka, pokrojone pomidory i pieczarki. Zmiksować na gładki krem. Doprawić. Faszerować polówki jajek. Udekorować majonezem i posypać suszonymi pomidorami.