Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To jedna z form przemycenia jajek w domowym jadłospisie. U nas nie cieszą się powodzeniem a jajka przecież jadać trzeba.
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2173
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 830
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2173
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 830
Składniki
Jajka ugotować na twardo, delikatnie wyjąć żółtka. Pieczarki dowolnie pokroić i podsmażyć na łyżce klarowanego masła, doprawić. W wysokim, wąskim naczyniu umieścić obrane awokado, żółtka, pokrojone pomidory i pieczarki. Zmiksować na gładki krem. Doprawić. Faszerować polówki jajek. Udekorować majonezem i posypać suszonymi pomidorami.