Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Żeberka po amerykańsku to kulinarny klasyk, który zachwyca swoją soczystością...
Odsłon: 752
Szybkie i sycące danie na obiad lub ciepłą kolację.
Odsłon: 31
Zachciało mi się po śniadaniu zjeść coś co jest związane z owocami. Po krótk...
Odsłon: 285
Żeberka do obiadu przygotowane w pysznej musztardowo - miodowej marynacie. Że...
Odsłon: 120
Żeberka po amerykańsku to kulinarny klasyk, który zachwyca swoją soczystością...
Odsłon: 752
Szybkie i sycące danie na obiad lub ciepłą kolację.
Odsłon: 31
Zachciało mi się po śniadaniu zjeść coś co jest związane z owocami. Po krótk...
Odsłon: 285
Żeberka do obiadu przygotowane w pysznej musztardowo - miodowej marynacie. Że...
Odsłon: 120
Składniki
Jaja gotujemy na twardo.
Cebulę pokrojoną w drobną kostkę przesmażamy na maśle do zeszklenia; dodajemy pokrojone w drobną kosteczkę pieczarki, i przesmażamy kilka minut.
Ugotowane jajka przekrawamy, wyjmujemy żółtka. Żółtka , szczypiorek dodajemy do pieczarek; rozcieramy, dodajemy majonez.
Doprawiamy solą i pieprzem do smaku i farszem nadziewamy białka jaj.