Do góry

Przekąski Przepis na:

jajka faszerowane pieczarkami

jajka faszerowane pieczarkami

Autor:

Przepisów i artykułów: 526 Ocena: 18330

Dodano:

Odsłon: 16110

szybkie i smaczne

Składniki

  • 3 jajka ugotowane na twardo
  • 150 g pieczarek
  • 1 cebula
  • majonez
  • szczypiorek
  • 2 łyżki masła
  • sól, pieprz
1-2 os. 15 min łatwe tanie
Reklama
Reklama

Przygotowanie

  1. Jaja gotujemy na twardo.

  2. Cebulę pokrojoną w drobną kostkę przesmażamy na maśle do zeszklenia; dodajemy pokrojone w drobną kosteczkę pieczarki, i przesmażamy kilka minut.

  3. Ugotowane jajka przekrawamy, wyjmujemy żółtka. Żółtka , szczypiorek dodajemy do pieczarek; rozcieramy, dodajemy majonez.

  4. Doprawiamy solą i pieprzem do smaku i farszem nadziewamy białka jaj.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (4)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

BEATA1978 20 marca 2014 Faszeruję identycznie. To wersja idealna, jeśli mogę wyrazić swoje zdanie.

5 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

Konto usunięte 20 marca 2014 piękne zdjęcie aż chce się taką połóweczkę:)

5 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

Konto usunięte 20 marca 2014 a święta tuż tuż i czas rozpocząć ,,małe"przygotowania

7 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń