Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam smaczne jajka nadziane farszem z podsmażonych z cebulką pieczarek połączonych z ugotowanymi z jajek żółtkami oraz majonezem. Takie jajeczka polecam na świąteczne śniadanie i nie tylko.
garnek, nóż, łyżka, patelnia, półmisek, miseczka,
Dzisiaj kruche, mięciutkie i aromatyczne mięsko jakim jest karkówka (plastry)...
Odsłon: 448
Sałatka z tofu z dodatkiem świeżych warzyw to prawdziwy rarytas dla każdego w...
Odsłon: 811
Ulubiona wędlina z kaczki.
Odsłon: 213
Świąteczny klops.
Odsłon: 164
Dzisiaj kruche, mięciutkie i aromatyczne mięsko jakim jest karkówka (plastry)...
Odsłon: 448
Sałatka z tofu z dodatkiem świeżych warzyw to prawdziwy rarytas dla każdego w...
Odsłon: 811
Ulubiona wędlina z kaczki.
Odsłon: 213
Świąteczny klops.
Odsłon: 164
Składniki
Jaka po ugotowaniu przelać zimną wodą, obrać ze skorupek , przekroić na połówki , wyjąc żółtka do miseczki i rozgnieść widelczykiem. Pieczarki oczyścić drobno pokroić. Cebulę obrać drobniutko pokroić i zeszklić na maśle klarownym, do cebuli dodać pokrojone pieczarki i podsmażać do miękkości pieczarek. Wystudzić , połączyć z żółtkami doprawić solą i pieprzem do smaku i na koniec wymieszać z majonezem. Tak przygotowanym farszem napełnić połówki jajek , ułożyć na półmisku wyłożonym sałatą zieloną i posypać posiekaną cebulką zieloną. Smacznego
Pyszne jajka gotowe do podania.