Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jajka faszerowane (pomidor, cukinia, parówka)
Przepyszny i lekki torcik truskawkowo-czekoladowy to genialny pomysł na sezon...
Odsłon: 817
Pyszne. Wilgotne. Maliny doskonale pasują do czekolady. Polecam.
Odsłon: 376
Delikatne roladki z piersi kurczaka nadziane fasolką szparagową. Proste danie...
Odsłon: 3472
Domowa dalgona coffe, idealna na upały. Czyli mleko, lód i kawowa pianka na w...
Odsłon: 119
młoda kapusta to dla mnie danie obowiązkowe każdego lata, uwielbiam ją w taki...
Odsłon: 204
Przepyszny i lekki torcik truskawkowo-czekoladowy to genialny pomysł na sezon...
Odsłon: 817
Pyszne. Wilgotne. Maliny doskonale pasują do czekolady. Polecam.
Odsłon: 376
Delikatne roladki z piersi kurczaka nadziane fasolką szparagową. Proste danie...
Odsłon: 3472
Domowa dalgona coffe, idealna na upały. Czyli mleko, lód i kawowa pianka na w...
Odsłon: 119
młoda kapusta to dla mnie danie obowiązkowe każdego lata, uwielbiam ją w taki...
Odsłon: 204
Składniki
Jajka gotujemy na twardo (7 minut), studzimy. Obieramy i kroimy na pół. Łyżeczką wyjmujemy żółtka. Cukinię obieramy i kroimy w drobną kostkę. Pomidora kroimy w kosteczkę. Parówkę również kroimy w kosteczkę. Warzywa i parówki mieszamy ze sobą. Żółtka mieszamy z majonezem i przyprawami. Łączymy z resztą składników. Łyżeczką wykładamy farsz na białka. Przechowujemy w lodówce. Smacznego ;)