Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jajka faszerowane (pomidor, cukinia, parówka)
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1594
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 527
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1594
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 527
Składniki
Jajka gotujemy na twardo (7 minut), studzimy. Obieramy i kroimy na pół. Łyżeczką wyjmujemy żółtka. Cukinię obieramy i kroimy w drobną kostkę. Pomidora kroimy w kosteczkę. Parówkę również kroimy w kosteczkę. Warzywa i parówki mieszamy ze sobą. Żółtka mieszamy z majonezem i przyprawami. Łączymy z resztą składników. Łyżeczką wykładamy farsz na białka. Przechowujemy w lodówce. Smacznego ;)