Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jajka faszerowane (pomidor, cukinia, parówka)
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4617
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 12486
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5697
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7082
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4617
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 12486
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5697
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7082
Składniki
Jajka gotujemy na twardo (7 minut), studzimy. Obieramy i kroimy na pół. Łyżeczką wyjmujemy żółtka. Cukinię obieramy i kroimy w drobną kostkę. Pomidora kroimy w kosteczkę. Parówkę również kroimy w kosteczkę. Warzywa i parówki mieszamy ze sobą. Żółtka mieszamy z majonezem i przyprawami. Łączymy z resztą składników. Łyżeczką wykładamy farsz na białka. Przechowujemy w lodówce. Smacznego ;)