Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jajka faszerowane (pomidor, cukinia, parówka)
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11172
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4922
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1090
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9701
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1444
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11172
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4922
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1090
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9701
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1444
Składniki
Jajka gotujemy na twardo (7 minut), studzimy. Obieramy i kroimy na pół. Łyżeczką wyjmujemy żółtka. Cukinię obieramy i kroimy w drobną kostkę. Pomidora kroimy w kosteczkę. Parówkę również kroimy w kosteczkę. Warzywa i parówki mieszamy ze sobą. Żółtka mieszamy z majonezem i przyprawami. Łączymy z resztą składników. Łyżeczką wykładamy farsz na białka. Przechowujemy w lodówce. Smacznego ;)