Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Porcja - 210 kcal
Jajka ugotować na twardo (włożyć je do zimnej wody, zagotować i od tego momentu gotować 10 minut). Po zdjęciu z ognia zalać zimną wodą, odstawić na około 10 minut. Jajka obrać. Odciąć kawałek wierzchołka, aby można je było postawić na talerzu. Pomidorki umyć, przekroić na pół, wyjąć miąższ i nałożyć "czapeczki" na jajka. Sos chrzanowy wymieszać z majonezem. Włożyć do szprycy i na każdym pomidorku zrobić białe kropeczki, tak by powstał muchomorek. Podawać na liściach sałaty z koprem i szczypiorkiem.
Mięciutkie, soczyste i kruche plastry mięsa w sosie delikatnie pomidorowym. P...
Odsłon: 10294
Zamiast tradycyjnych schabowych przygotuj to pyszne danie ze smakowitym sosem...
Odsłon: 7651
Taki kapuśniaczek to danie obiadowe. Zupa bardzo smaczna i pożywna o wyrazist...
Odsłon: 796
Smaczna wariacja na na temat tradycyjnych kotletów mielonych i gołąbków. Tym...
Odsłon: 1450
Bezkonkurencyjne w smaku danie, zawsze wychodzi przepyszne.
Odsłon: 5749
Fasolka po bretońsku to jedno ulubione danie jednogarnkowe mojego męża. Można...
Odsłon: 106
Mięciutkie, soczyste i kruche plastry mięsa w sosie delikatnie pomidorowym. P...
Odsłon: 10294
Zamiast tradycyjnych schabowych przygotuj to pyszne danie ze smakowitym sosem...
Odsłon: 7651
Taki kapuśniaczek to danie obiadowe. Zupa bardzo smaczna i pożywna o wyrazist...
Odsłon: 796
Smaczna wariacja na na temat tradycyjnych kotletów mielonych i gołąbków. Tym...
Odsłon: 1450
Bezkonkurencyjne w smaku danie, zawsze wychodzi przepyszne.
Odsłon: 5749
Fasolka po bretońsku to jedno ulubione danie jednogarnkowe mojego męża. Można...
Odsłon: 106
Składniki
Jajka ugotować na twardo (włożyć je do zimnej wody, zagotować i od tego momentu gotować 10 minut). Po zdjęciu z ognia zalać zimną wodą, odstawić na około 10 minut. Jajka obrać. Odciąć kawałek wierzchołka, aby można je było postawić na talerzu. Pomidorki umyć, przekroić na pół, wyjąć miąższ i nałożyć "czapeczki" na jajka. Sos chrzanowy wymieszać z majonezem. Włożyć do szprycy i na każdym pomidorku zrobić białe kropeczki, tak by powstał muchomorek. Podawać na liściach sałaty z koprem i szczypiorkiem.
Przepisy Przekąski
Przekąski
Galareta z golonki według Dariusza:-)
Przekąski
Tortilla z jajkiem sadzonym i warzywami
Przekąski
Kotlety jajeczne z brokułem
Przekąski
Ziemniaki zapiekane farszem grzybowym
Galareta z golonki według Dariusza:-)
Trochę pracochłonna ,ale warto przyrządzić . Dla tych , którzy oczywiście...
Odsłon: 128
Tortilla z jajkiem sadzonym i warzywami
Szybki i smaczny ciepły posiłek idealny na śniadanie lub obiadokolacja gdy ni...
Odsłon: 164