Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Myślę, że już nikogo nie trzeba przekonywać, że domowa wędlina najlepsze. Takie mięso, zimne lub ciepłe, może zagościć na stole w czasie rodzinnego spotkania.
Dynia to prawdziwa królowa jesieni, z której w prosty sposób przygotować możn...
Odsłon: 788
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 425088
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10718
Dynia to prawdziwa królowa jesieni, z której w prosty sposób przygotować możn...
Odsłon: 788
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 425088
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10718
Składniki
Mięso oczyścić, umyć, osuszyć papierowymi ręcznikami. Oprószyć solą, posmarować delikatnie olejem rzepakowym i posypać ziołami prowansalskim. Pozostawić w lodówce na noc. Mięso przełożyć do torebki do pieczenia. Dodać ketchup, majonez i miód. Obrócić kilka razy mięsem w torebce. Nie trzeba wkładać rąk do środka. Można to zrobić przez folię. Zamknąć woreczek spinaczem. Umieścić w naczyniu żaroodpornym i wstawić do piekarnika nagrzanego do 180 stopni na 1,5 godziny. Mięso podać ciepłe do obiadu lub po wystudzeniu mamy pyszną wędlinę. Smacznego.