Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Myślę, że już nikogo nie trzeba przekonywać, że domowa wędlina najlepsze. Takie mięso, zimne lub ciepłe, może zagościć na stole w czasie rodzinnego spotkania.
Surówka bardzo prosta w przygotowaniu, z niewielu składników, ale smaczna jak...
Odsłon: 120
Przepis dnia
Prosty w przygotowaniu , puszysty sernik , przygotowany na spodzie z biszkopt...
Odsłon: 17363
Egzotyczne połączenie smaków. Soczysty kawałek łososia z karmelizowanym anana...
Odsłon: 351
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 4398
Tradycja spotyka nowoczesność – oto przepis, który podbije Twoje kubki smakow...
Odsłon: 140
Takie ciasto przełożone delikatnym kremem , puszyste i wilgotne o pięknej bar...
Odsłon: 236
Surówka bardzo prosta w przygotowaniu, z niewielu składników, ale smaczna jak...
Odsłon: 120
Przepis dnia
Prosty w przygotowaniu , puszysty sernik , przygotowany na spodzie z biszkopt...
Odsłon: 17363
Egzotyczne połączenie smaków. Soczysty kawałek łososia z karmelizowanym anana...
Odsłon: 351
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 4398
Tradycja spotyka nowoczesność – oto przepis, który podbije Twoje kubki smakow...
Odsłon: 140
Takie ciasto przełożone delikatnym kremem , puszyste i wilgotne o pięknej bar...
Odsłon: 236
Składniki
Mięso oczyścić, umyć, osuszyć papierowymi ręcznikami. Oprószyć solą, posmarować delikatnie olejem rzepakowym i posypać ziołami prowansalskim. Pozostawić w lodówce na noc. Mięso przełożyć do torebki do pieczenia. Dodać ketchup, majonez i miód. Obrócić kilka razy mięsem w torebce. Nie trzeba wkładać rąk do środka. Można to zrobić przez folię. Zamknąć woreczek spinaczem. Umieścić w naczyniu żaroodpornym i wstawić do piekarnika nagrzanego do 180 stopni na 1,5 godziny. Mięso podać ciepłe do obiadu lub po wystudzeniu mamy pyszną wędlinę. Smacznego.